Vücudunuz hapa reaksiyon göstermiş olabilir. Bende ilk evlendiğim zaman kullandım kanama yaptı, doktora gittim vücut alışana kadar devam edebilir dedi. Fakat 20 gün boyunca kanamam hiç kesilmedi ve farklı bir doktora gittim bana doğum kontrol hapını bırakmamı söyledi. Bıraktıktan sonra normale döndüm.
Günde 3-4 ped çok değil ki.en azından benim için..ben reglim de ilk iki gün çok daha fazla ped değiştiririm.İnşallah öyledir. Valla çoğaldı kanama. Günde 3 -4 Ped kullanır oldum. Bıraktıktan sonra bi daha kullsnmadiniz mi hap?
Yok maalesefBulunduğunuz ilçede özel klinik de mi yok?
Dogum kontrol haplari ilk ay böyle yapabiliyor. Benim iki reglim arasi hic kesilmemisti kanamam . yalniz oyle artarak degil, lekelenme seklinde.
Siz tekrar regl olmaya baslamis olabilir misiniz acaba? Doktora gorunmek en dogrusu
Hangi hapi kullanıyorsunuz? Ben yazz kullandim. Beyaz haplara basladigim gunlerde de adet gördüğüm oldu, bitince de. İlla bitmesi gerekmiyor yani.Ama daha beyaz haplar bitmemisti. Beyaz haplar bitince adet görmem gerekli değil mi?
Hangi hapi kullanıyorsunuz? Ben yazz kullandim. Beyaz haplara basladigim gunlerde de adet gördüğüm oldu, bitince de. İlla bitmesi gerekmiyor yani.
Yalniz siz mutlaka doktora gorunun benim dediklerim kendi yasadiklarim sadece.
Dogum kontrol haplari ilk ay böyle yapabiliyor. Benim iki reglim arasi hic kesilmemisti kanamam . yalniz oyle artarak degil, lekelenme seklinde.
Siz tekrar regl olmaya baslamis olabilir misiniz acaba? Doktora gorunmek en dogrusu
Herhangi başka bir ilaç kullanıyor musunuz? Özellikle grip ilacı?
Ben de Yazz kullanıyorum 3 yıldır, hiç böyle bir etkisini yaşamadım.
Primolut die bi ilaç var o düzenler tabi Dr görünmeniz lazımlütfen konum bi süre taşınmasın. 25 gündür vajinal kanamam var. bu ay ilk kez doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. kullanmamla birlikte ilk 10 gün çok az kanamam vardı sonraki günler çoğaldı. şimdi de çok geliyor ve kokulu. Allahım ne yapacağımı bilmiyorum. durduramıyorum da. yarın hastaneye gideceğim ama bugünden durdurmak istiyorum. öyle çok geliyor ki .. çok korkuyorum. 1 hafta çnce bi doktora sormuştum hapı bırakma dedi o yüzden bırakmadım çok pişmanım. haptan mı yoksa başka bişeyden mi anlamadım ilk kez başıma geliyor. vajinal kanamayı durduran bişeyler biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?