vajinal kanamayı durduran bişeyler var mı? lütfen yardımm

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.958
Puanlar
133
lütfen konum bi süre taşınmasın. 25 gündür vajinal kanamam var. bu ay ilk kez doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. kullanmamla birlikte ilk 10 gün çok az kanamam vardı sonraki günler çoğaldı. şimdi de çok geliyor ve kokulu. Allahım ne yapacağımı bilmiyorum. durduramıyorum da. yarın hastaneye gideceğim ama bugünden durdurmak istiyorum. öyle çok geliyor ki .. çok korkuyorum. 1 hafta çnce bi doktora sormuştum hapı bırakma dedi o yüzden bırakmadım çok pişmanım. haptan mı yoksa başka bişeyden mi anlamadım ilk kez başıma geliyor. vajinal kanamayı durduran bişeyler biliyor musunuz ?

Kistin yada miyomların falan var mı canım?
Annemin geçen ay miyomu patlamıştı inanılmaz bir kanaması olmuştu 30 günden fazla. En sonunda kürtaj yapıp rahimi temizlediler..
Geçmiş olsun.

Kistin yada miyomların falan var mı canım?
Annemin geçen ay miyomu patlamıştı inanılmaz bir kanaması olmuştu 30 günden fazla. En sonunda kürtaj yapıp rahimi temizlediler..
Geçmiş olsun.
yumurtalıklarda kist var miyom yoktu

25 gün kanama nedir ya.. Neden bu kadar beklediniz ? Anormallik oldugu bariz belli. O kadar beklemissiniz yarına kadar dokunmayında doktor müdahele etsin bari. Geçmiş olsun. Umarım kötü bir şey değildir.

bu arada bu derece aşırı kanamanız varsa bence de yarını beklemeyin.acile gidin.miyom falan patlamış olma ihtimalli gibi çok sayıda seçenek var.

25 gündür neden bekliyorsunuz böyle önemli bir konuda???
1 gün daha bekleyip doktorunuz dediklerini dinleyin.
ama aradım işte o da devam et kullanmaya normal dedi. bu ilçede yok ki kadın doğumcu off Allahım yardım ett

ama aradım işte o da devam et kullanmaya normal dedi. bu ilçede yok ki kadın doğumcu off Allahım yardım ett
doktorunuzu değiştirin bu durumda..hap kullanıp da a10 gün kanaması olan kimseyi duymadım zaten.üstelik sizin artarak devam etmiş..hapla ilgli olduğunu sanmıyorum.

önceki konunuz 8 martta aynısını yazmışsınız ,herkes mutlaka doktora görün normal değil demiş..10 gün beklemeniz saçmalık kusura bakmayın...umarım ciddi bir durum değildir.

bence de acile gitmelisiniz.
devlet hastanelerinde acilden direk kadın doğuma yönlendirebiliyorlar, çoğu hastanede nöbetçi kadın doğum doktoru bulunuyor.
kendinizi çok kötü hissetmiyorsanız yarına kadar bekleyin.

Neden kanadığını bilsek bile al şunu kullan nasıl diyelim biz sana allah korusun daha kötü sonuçlar almayacağın ne malum. Doktoruna muayene ol dediğini yap. Oraya buraya kimseye sorma. Karşına çıkar bir aklı evvel dediğini uygularsın canınla bile odersin. Yapmayın artık şunu lütfen

Acile gidin, belki hapin yan etkisidir ama ciddi bir rahatsizlik olma ihtimaki de var, umarim gec kalmamissinizdir.

Allah askına nerede yasıyorsunuz neden gıtmıyorsunuz hersey olabilir korkutmak istemem ama lütfem hemen gıdın aksamdan sonra bıle doktor bulunuyor baska ılceye gıdın bu anlattıgınız normal degıl hem kan kaybedıyorsunuz

25 gün çok fazla acile gidin geçmiş olsun

Vücudunuz hapa reaksiyon göstermiş olabilir. Bende ilk evlendiğim zaman kullandım kanama yaptı, doktora gittim vücut alışana kadar devam edebilir dedi. Fakat 20 gün boyunca kanamam hiç kesilmedi ve farklı bir doktora gittim bana doğum kontrol hapını bırakmamı söyledi. Bıraktıktan sonra normale döndüm.

Korkmana gerek yok. Haptandır. Bende de olmuştu. Doktora git kanama durdurucu ilaç verecektir.

İçimi rahatlattiniz Allah razı olsun. Kanama durdurucu ilaçtan sonra hapa devam ettiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…