Vajinal iltihaplar iin Bitkisel are

difa1975

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
68
0
49
arkadaşlar vajinal iltihabım çok fazla ve yumurtalıklarımda kist var hangi bitkilerden yararlanabilirim lütfen yardım kst küçülten ot karışımı tavsiye edermisiniz

arkadaşlar vajinal iltihabım çok fazla ve yumurtalıklarımda kist var hangi bitkilerden yararlanabilirim lütfen yardım kst küçülten ot karışımı tavsiye edermisiniz

ben maydonoz suyunun ıltıhaba ıyı geldıgını duydum epey bı sokucuymus galıba bı dene ıstersen zarar yok fayda bulursun

maydanozu su dolu bir tencerede kaynat sonra suyu süz ve leğene aktar ve ılıkken içine otur 5dk leğene otur 2-3 ayda bir yap ben memnun kaldım bende iltihap ve mantar wardı kalmadı

rahim iltahabı vajinal iltahaba en güzel adacayı kürü ben denedim gercektende cok ise yarıyor bir tutam ada cayını geceden suya ıslıyoruz sonra kaynatma noktasına ğetiriyoruz ve bir leğene döküp sıcak suyla dolduruyoruz sonrada icine girip oturun su ılımaya baslayıncaya kadar eğer varsa evde iltahab sökücü fittiler var ondanda kullanırsanız cok ise yarıyor
ayrıca biberiye cayı funda yaprağı hormon düzenleyici etkisi oldugundan kistlerede faydası olur
ve matmi cayı icerekte iltahıbını söktüre bilirsin cok faydası oluyor

X