Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah az evvel çıkardım ilişki esnasında. Ameliyat sonrası değil amaAmeliyat oldukatan sonra vajinal gaz çıkaran var mı hiç?
Genel anestezi altinda ameliyat oldum ve ameliyat bittikten 5 saat sonra çıkardım çık şiddetli şekilde. Kimseye buna benzer bur şey olmamış. Yani bakire de değilim ve çok saçma bir durum, nedeni ne olabilir acaba?Hahahah az evvel çıkardım ilişki esnasında. Ameliyat sonrası değil ama ☺ameilayt olmadim
Gaz dolmuş kuzu .bu çok normal.istersen git doktora ara sor ya da.ama cokkkk normal gaz doluyo orayaGenel anestezi altinda ameliyat oldum ve ameliyat bittikten 5 saat sonra çıkardım çık şiddetli şekilde. Kimseye buna benzer bur şey olmamış. Yani bakire de değilim ve çok saçma bir durum, nedeni ne olabilir acaba?
Doğum yapan biri değilim, evli değilim. Sonda takılmamış, vajinam hiç ama hiç geniş sayılmaz ve buna benzer bir sey yasayan tek kisi dahi yok. Nasıl ameliyat sirasinda buu kadar hava içeri dolmuş olabilir ki?Gaz dolmuş kuzu .bu çok normal.istersen git doktora ara sor ya da.ama cokkkk normal gaz doluyo oraya
Evli bir arkadaşım da sürekli oluyor ve tutamadığını birden çıktığını ve normal olduğunu soylemisti cok fazla şaşırdım ilk defa duymuştum vajina dan gaz çıktığınıYok mu mantıklı bir cevabı olan?
Benim durumum ayrı, alakasız bir şekilde olduEvli bir arkadaşım da sürekli oluyor ve tutamadığını birden çıktığını ve normal olduğunu soylemisti cok fazla şaşırdım ilk defa duymuştum vajina dan gaz çıktığını
ne ameliyati oldunuz ?Benim durumum ayrı, alakasız bir şekilde oldu
Burunne ameliyati oldunuz ?
bende vajinayla alakalı ameliyat sandım. tedirginliginizi anladim
Kesinlikle eminimEmin misiniz vajinadan geldiğine?
Belki o anestezi haliyle gevşeyen kaslardan ötürü siz öyle sandınız.
Yani başka mantıklı bir şey gelmedi aklıma. Doktora sorsanız bir cevabı vardır belki. Geçmiş olsun.Kesinlikle eminim
TeşekkürlerYani başka mantıklı bir şey gelmedi aklıma. Doktora sorsanız bir cevabı vardır belki. Geçmiş olsun.
Benzer bir şey yaşayan tek kişi bile olsa kafama takmayacağım ama bir türlü çıkmadıİskillendim ben
Muayene ol bi kadın dogumcuya derim.Benzer bir şey yaşayan tek kişi bile olsa kafama takmayacağım ama bir türlü çıkmadı