• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal gaz çıkarmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah az evvel çıkardım ilişki esnasında. Ameliyat sonrası değil ama ☺ameilayt olmadim
Genel anestezi altinda ameliyat oldum ve ameliyat bittikten 5 saat sonra çıkardım çık şiddetli şekilde. Kimseye buna benzer bur şey olmamış. Yani bakire de değilim ve çok saçma bir durum, nedeni ne olabilir acaba?

Ben ameliyatta bayginken ne olmus olabilir de o hava içime girmiş olabilir, gercekten kafayı yiyecegim

Genel anestezi altinda ameliyat oldum ve ameliyat bittikten 5 saat sonra çıkardım çık şiddetli şekilde. Kimseye buna benzer bur şey olmamış. Yani bakire de değilim ve çok saçma bir durum, nedeni ne olabilir acaba?
Gaz dolmuş kuzu .bu çok normal.istersen git doktora ara sor ya da.ama cokkkk normal gaz doluyo oraya

Gaz dolmuş kuzu .bu çok normal.istersen git doktora ara sor ya da.ama cokkkk normal gaz doluyo oraya
Doğum yapan biri değilim, evli değilim. Sonda takılmamış, vajinam hiç ama hiç geniş sayılmaz ve buna benzer bir sey yasayan tek kisi dahi yok. Nasıl ameliyat sirasinda buu kadar hava içeri dolmuş olabilir ki?

Evli bir arkadaşım da sürekli oluyor ve tutamadığını birden çıktığını ve normal olduğunu soylemisti cok fazla şaşırdım ilk defa duymuştum vajina dan gaz çıktığını
Benim durumum ayrı, alakasız bir şekilde oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back