• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal florayı eski haline getiren ne kullanabilirim

Wdsklfmc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
38
12
3
25
Arkadaşlar mantar değilmiş rahatsızlığım doktor ilk mantar diyerek fitil ve krem verip yolladı beni ama geçmedi o kaşıntı. Akıntı kötü koku gibi şikayetim yok sadece kaşıntı hissi var. Floram bozuldu büyük ihtimalle neler önerirsiniz nasıl eski sağlığıma kavuşabilriim lütfen flora düzenleyici kullananlar ve bu sorunu yaşayanlar bana yardım edin.

Flora düzenleyici kullanmadım bilemicem ama bence normal haline bırakmalısınız bir süre. Pamuk iç çamaşırı giyin. Sık değiştirip kuru tutun. Günlük ped kullanmayın. Bol su içmek de faydalı olacaktır. Belki daha bilgili arkadaşlar da yardımcı olurlar şimdi. Geçmiş olsun

Flora düzenleyici kullanmadım bilemicem ama bence normal haline bırakmalısınız bir süre. Pamuk iç çamaşırı giyin. Sık değiştirip kuru tutun. Günlük ped kullanmayın. Bol su içmek de faydalı olacaktır. Belki daha bilgili arkadaşlar da yardımcı olurlar şimdi. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim

Daha önceki konunda yazmıştım canım, DUOBALANCE BV takviye hap ve MOTİFLOR vajinal fitil.

Motiflor'u ilk defa duyuyorum. O kadar şey denedim geçmedi.
Ben de 1 kez kullandım. İçinde 10 adet fitil var. Bir ay 5 tanesini, diğer ay 5 tanesini kullandım. Tamamen destekleyici tedavi. Bir deneyin derim. Azıcık pahalı ama

Arkadaşlar mantar değilmiş rahatsızlığım doktor ilk mantar diyerek fitil ve krem verip yolladı beni ama geçmedi o kaşıntı. Akıntı kötü koku gibi şikayetim yok sadece kaşıntı hissi var. Floram bozuldu büyük ihtimalle neler önerirsiniz nasıl eski sağlığıma kavuşabilriim lütfen flora düzenleyici kullananlar ve bu sorunu yaşayanlar bana yardım edin.
O bölge için özel probiyotikler var ama normal probiyotik beslenirseniz de düzelir. Sadece probiyotik ilaç alıp kullanarak olmaz çünkü onlar bağırsaklarda vücutta tutulmuyo gıdalarla çoğaltıp kullanmalısınız . Hem bağışıklık sisteminiz de kuvvetlenir. Ben doğadan bizim maya kullanıyorum evde yoğurt yapıyorum turşu yapıyorum peynir yapıyorum meyve suları kompostolar hep fermentasyonla.

O bölge için özel probiyotikler var ama normal probiyotik beslenirseniz de düzelir. Sadece probiyotik ilaç alıp kullanarak olmaz çünkü onlar bağırsaklarda vücutta tutulmuyo gıdalarla çoğaltıp kullanmalısınız . Hem bağışıklık sisteminiz de kuvvetlenir. Ben doğadan bizim maya kullanıyorum evde yoğurt yapıyorum turşu yapıyorum peynir yapıyorum meyve suları kompostolar hep fermentasyonla.
Bende yoğurdumu yapıyorum her şeyin doğalını yemeye çalışıyorum bakalım

Ben de 1 kez kullandım. İçinde 10 adet fitil var. Bir ay 5 tanesini, diğer ay 5 tanesini kullandım. Tamamen destekleyici tedavi. Bir deneyin derim. Azıcık pahalı ama
Fiyatı önemli değil sağlık için servet harcarım gerekirse doktora gitmeden ilaç kullanmak istemedim. Belki başka bir sorun vardır diye. Kontrolümü olayım ona göre bu dediklerinize başlıycam

gynflor ve gyn biotin kullan canım bende de aynı durum var.Engeksiyon gelse dahi gynflor kullanmaya devam et.Adetten sonra da gunflor kullan.Bisüre hayanın bir parçası olsun.İnternetten de araştır.Kandida diyeti yap bide yanında ben yeni doktordan geldim bunları kullanıyorum ilaç olmadığı için tabsiue ederim

Florayi duzenlemenin yolu yararli bakterileri coğaltmak.. Gunluk iki kase yoğurt ve kefir icin.. Birde probiyotik gold diye bi toz şase var onu kullanin... Bol su icin. Ve sabunla dezenfekte etmeyin, mumkun mertebe orayi kuru tutun,nemli kalmasın.

Benim idrar yolu enfeksiyonu sonrası 2 kere antibiyotik kullanmam sonrası asla geçmeyen kronik mantarım oldu ve her şeyi kullandım iyi bakterileri arttırmak ve florayı düzeltmek için motiflor, probiyotikler,gynoflor,gynomax... Tam 1 sene sonra geçti, 1 sene boyunca hep kaşındı ve beni rahatsız etti, ara ara mantarım oldu malesef. Amerikadan sipariş ettiğim boric acid kapsülleri ve vagi-flora kullanmam birazcık yardım etti 1 senenin son 4 ayında daha rahattım en son doktora gittim ve tekrardan fitil yazmasıyla sona erdi umarım tekrar başlamaz ama demek istediğim şey bence ilaçlara çok bel bağlamamak lazım önemli olan bağışıklığınız ve vücudunuzun mantara nasıl tepki verdiği. Bağışıklığı boostlamak gerekiyor çok ama çok önemli

Canım konunu okudum bende aynı durumdayım ne yaptın iyileştin mi bende bıktım artık ne yapacağımı şaşırdım

Back