Vajinal fitil

Mym5134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
89
9
29
Arkadaşlar vajinamda kaşinti oldugu icin doktora gittim fitil felan vardi aksam yatmadan once fitili kullancagimı soyledi ama kullandim çok kaşınti yapti fitil sizdede bu durum oldumu yoksa fitil bana yan etkimi yapti anlamadim

Arkadaşlar vajinamda kaşinti oldugu icin doktora gittim fitil felan vardi aksam yatmadan once fitili kullancagimı soyledi ama kullandim çok kaşınti yapti fitil sizdede bu durum oldumu yoksa fitil bana yan etkimi yapti anlamadim
Fitil herzaman etkili ve hızlı bir antibiyotiktir kullanımı biraz can sıkıcı olsada alanında en iyisi bende ikidefa enfeksiyona karsı kullandım iyi geldi ama kullandıktan sonra yerinden kalkma uzan ve 1 saat boyunca çişini yapma bunun icin fitilden önce lavabo ihtiyacını gidersen iyi olur. Ve fitili bikac cm içeri dogru it hızlı sonuc alırsın bunları yaparsan

Fitil herzaman etkili ve hızlı bir antibiyotiktir kullanımı biraz can sıkıcı olsada alanında en iyisi bende ikidefa enfeksiyona karsı kullandım iyi geldi ama kullandıktan sonra yerinden kalkma uzan ve 1 saat boyunca çişini yapma bunun icin fitilden önce lavabo ihtiyacını gidersen iyi olur. Ve fitili bikac cm içeri dogru it hızlı sonuc alırsın

Dediğiniz gibi uyguladim cok iyi oldu ne yanma ne kaşınti oldu demekki ilk yaptigimda ben yalnis kullanmişim ilk defa kullandgim icin acemilige denk geldi demekki teşşekkür ederimm❤️

X