• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal fitil kullananlar yardımcı olabilirmii??

Aleynatuz67

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
4
3
1
25
Vajinal bolgemde yanma kasinti idrar kacirmam vardi doktora gittim bana Gynomax fitil verdi gece yatmadan kullan diye kullandim ama yarim saat gecmeden vajinamda bi islaklik oldu ic çamaşırım falan hep ıslanmış fitil erimiş ve akmış bunun faydası varmı yinede böyle bişeyle karşılaşan olduysa yardımcı olurmusunuz (ilk defa fitil kullandım)😒😒

Fitil kullanınca çok fazla akıntı oluyor. Ayrıca fitilin kalan dış tarafını tekrar dışarı atıyor. Normal yani. Aylardır fitil kullanıyorum ve hep böyle

İyice içeri doğru ittiyseniz fazlalikları akıyor ama gitmesi gereken gidiyor merak etmeyin..Faydası olmuştur. bende gecen ay kullandim..Gece yatmadan önce kullandim uyandigimda akmıştı Doktoruma sordum iyice itebildigin kadar içeri iterek yerleştir akan aksın merak etme dedi.

İyice dibe kadar ittiniz mi?
Normalde zaten dışarı biseyler atmasi gerekiyor ama sabaha doğru diye biliyorum. Şikayetiniz devam ederse tekrar kullanmanız gerekebilir.

İyice dibe kadar ittiniz mi?
Normalde zaten dışarı biseyler atmasi gerekiyor ama sabaha doğru diye biliyorum. Şikayetiniz devam ederse tekrar kullanmanız gerekebilir.
Evet iyice ittim ama yarım saat geçmesine rağmen baya bi akintim oldu ilk defa kullanıyorum tereddütte kaldım

İyice içeri doğru ittiyseniz fazlalikları akıyor ama gitmesi gereken gidiyor merak etmeyin..Faydası olmuştur. bende gecen ay kullandim..Gece yatmadan önce kullandim uyandigimda akmıştı Doktoruma sordum iyice itebildigin kadar içeri iterek yerleştir akan aksın merak etme dedi.
Bende yatmadan önce kullandım ama benim 2 tane fitil kullanmam gerek 1 saat arayla ilkini kullandım yarim saate kalmaz hep dışına akmış baya bi içe doğru koydum demekki fazlalığı atmis disina teşekkür ederim ilk defa kullandığımdan tereddutte kalmıştım

Fitil kullanınca çok fazla akıntı oluyor. Ayrıca fitilin kalan dış tarafını tekrar dışarı atıyor. Normal yani. Aylardır fitil kullanıyorum ve hep böyle
Aydınlattınız beni çok teşekkür ederim 20 yaşındayım ilk defa fitil kullanıyorum biraz tereddüt etmiştim ama şuan anlıyorum 😊

Back