Vajinal fitil + geçmeyen bel ağrısı

Miaelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
2.748
3.784
48
Mune abla konuyu jinekoloji bölümüne açtım ama kimse cevap vermedi,bu yüzden buraya açmak zorunda kaldım özür dilerim.

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce akşam neo penotran adlı fitilin sonuncusunu aldım,fakat 2 gündür bayağı bir sarı akıntım var. Yumurtlama döneminden sonra fazla akıntım olmazdı adet öncesi 1-2 gün kuru olurdum genelde ama şuan sarı akıntı devam ediyor. Bu bir hamilelik belirtisi mi yoksa fitil mi akıntı yapıyor. Adet periyodum 28 gün,şuan 19. Gündeyim.
Ve ayrıca yumurtlama döneminden bu yana geçmeyen bir bel ağrım var çok fazla hissettirmiyor ama eğilirken doğrulurken falan bir ağrı oluyor aklıma hiçbirşey gelmedi. Sizce enfeksiyon olabilir mi? Enfeksiyon ilaçları kullandım ama geçmiyor bir türlü. Pms 15 gün önceden başlar mı yahu?

Ben buraya eltim bana aşık yazsaydım herkes konuya akın ederdi şuan neden yazan yok

Ben de daha yeni fitili kullandım. 3 gün koyu sarı bir akıntım oldu. Yan etkilerinde bundan bahsedilmişti. Normal yani. Diğer konu için birşey diyemeyeceğim.

Ben de daha yeni fitili kullandım. 3 gün koyu sarı bir akıntım oldu. Yan etkilerinde bundan bahsedilmişti. Normal yani. Diğer konu için birşey diyemeyeceğim.
Fitil bittikten sonra sarı akıntın devam etti yani,peki teşekkür ederim o zaman. Bende bir sorun var sanıyordum. Peki eğer biliyorsan rahim iltihabında bel ağrısı olur mu acaba? Kasık ağrısını duydum ama hiç bel ağrısını duymadım

Eltine yüz verme bence unutur

O ilaçlardan ben de kullandım bittikten sonra bi gün filan akıntı oldu,bel ağrısı filan olmadı

Eltine yüz verme bence unutur

O ilaçlardan ben de kullandım bittikten sonra bi gün filan akıntı oldu,bel ağrısı filan olmadı
Ahahah yok kesinlikle vermiyorum merak etme
Anladım teşekkür ederim,peki enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir mi ki? RAhim iltihabı falan.

Bende gecen doktora gitmiştim.rahimde iltihap var dedi.bugun aynı fitilin üçüncü günündeyim.bebegim uyursa üçüncüyü yapıcam:/bel agrısı falan olmadı bemde.yada bebekle ugrasmaktan her tarafım agrıdı için ben hissetmedim.cok afedersiniz benimde firil kullandıgımdan beri vajinam yanıyo.umarım gecici bi durumdur

Ahahah yok kesinlikle vermiyorum merak etme
Anladım teşekkür ederim,peki enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir mi ki? RAhim iltihabı falan.
Bilmiyorum ki benimkine sıradan enfeksiyon demişti,rahim iltihabı daha ciddi bişi mi bilemedim

Sende iltihap mı vardı mantar mı? Bende ikisi de yoktu bana niye verdi anlamadım. Sanırım tedbir amaçlı falan herhalde diye düşündüm. Bir sürü enfeksiyon ilacı da verdi? Sana verdi mi? Bel ağrısı yumurtlamadan beri sürüyor canım onunla bir alakası yok. Ama geçmiyor da ağrısı. Pzt. Hastaneye gidip vajinal kültür yaptıracağım bi ne olur ne olmaz.

Onda ateş falan da oluyor sanırım. Tüpleri falan tıkıyor hatta. Seninki mantardır o zaman.
Haa onu hatırladım şimdi o çok ciddi bişe ama bi arkadaşım bi hafta hastanede yattı onun için,tüplerini kaybetme riski vardı,bu söylediğin değildir bence

Rahimde iltihap var dedi doktor.hatta doktora gitmeden burayada konu acmıştım kahverengi akıntı bi türlü bitmiyodu diye
Ayrıca kistte varmış üç santimlik.onun içinde dogum kontrol hapı verdi.adet olunca kullanmaya basla dedi.bide sineral(yanlış yazmış olabilşrim,ilac mutfakta duruyo ismine baknaya eriniyorum) diye bi hap verdi.antibiyotik sanırım ,prospektüsünden öyle anladım.smear testide yaptı bişey cıkmadı şükür

hamilelik için tek belirti bu mu? bana ilaçla alakalı geldi.

ve buradan herkese duyurmuş olayım kullanacağınız ilacın yan etkilerini doktorunuza sorun lütfen, anlatmak zorunda.

Haa onu hatırladım şimdi o çok ciddi bişe ama bi arkadaşım bi hafta hastanede yattı onun için,tüplerini kaybetme riski vardı,bu söylediğin değildir bence
Anladım canım,allah arkadaşına sabır versin. O zaman benimki de basit enfeksiyonlardan sanırım,inşallah öyledir yani. Bi kültür testi yaptırayım

Fitilden sonra da devam etti. Ama ben fitilden sonra 2. gün adet oldum. O yüzden akıntının kaç gün devam ettiğini bilemeyeceğim. Fitili mantar için vermişti doktor bana. İlk defa oldu. Bu konuşlarda tecrübesizim. Birşey diyemeyeceğim.

Yo benim hiç öyle belirtilerim olmadı,akıntı falan,sadece basit bir sarı akıntım vardı o da klamidya gonore falan olamaz o zaman çünkü onlarda da senin anlattığın gibi belirtiler var. İyiki çıkmamış ya,o zaman seninki de basit bir iltihaptır önemli bişey değildir. Bende sana bir bilgi vereyim. 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi at ve onunla vajinanı yıka,ya da oturma banyosu yapabilirsin,çook iyi geliyor akıntıya yanmaya kaşıntıya falan. Annem yapmıştı ordan biliyorum.

hamilelik için tek belirti bu mu? bana ilaçla alakalı geldi.

ve buradan herkese duyurmuş olayım kullanacağınız ilacın yan etkilerini doktorunuza sorun lütfen, anlatmak zorunda.
Sanırım akıntı fiitille alakalı. Bel ağrısı da erken pms diye düşünüyorum.
Bazı özel olan "doktor" sıfatlı ama doktor olmayan insanlara gidince 5 dakikadan fazla yanında kalıp aklındakileri soramıyorsun malesef.

Teşekkür ederim yine de verdiğin bilgiler için. Korkmuştum biraz rahatladım.

şekerim o dediğin devlette olur, özel hastanede zannetmiyorum başından atan doktor olacağını. öyleyse de şikayet et çekinme. bu tarz bilgilerin verilmesi gerekiyor.

şekerim o dediğin devlette olur, özel hastanede zannetmiyorum başından atan doktor olacağını. öyleyse de şikayet et çekinme. bu tarz bilgilerin verilmesi gerekiyor.
Canım o gün hastanede tek doktor çalışıyormuş. (Haftaiçi) ve öğlen 2de geldi. Yani çok hasta birikmişti yanında çok durdurmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…