vajinal estetik ameliyatım

kartal26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
70
5
Ameliyata bir ayda karar verdim.bugün ameliyatımın 5.günü.vajina daraltma iç dudak ve idrar torbası kaldirma ameliyatı oldum.hafif sızılar oluyor dikişlerimde.onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.korku ve tereddütle ameliyata girdim.simdide keşke daha önce farkina varip yaptirsaydim diyorum.tabi sonucunu 1.5 ay sonra gorucem.simdiden memnunum.umarim isteyipte yaptiran herkesin ameliyati sorunsuz olur.

hep bu ameliyatı olmak istemiştim fakat vajinismus problemim olduğu için muayene bile olamıyordum. Şimdi vajinismusu yendim bende bu ameliyatı araştırıyorum. Sana çok geçmiş olsun canım. İzlenimlerini takip edeceğim.

Teşekkür ederim zehracım.aslinda onemli olan karar vermek.sonrası çorap söküğü gibi geliyor.sanirim dikislerim iyilesiyor acayip kasintilar basladi.bu sureç çok sıkıcı ama sonucu insallah guzel olur

Teşekkür ederim zehracım.aslinda onemli olan karar vermek.sonrası çorap söküğü gibi geliyor.sanirim dikislerim iyilesiyor acayip kasintilar basladi.bu sureç çok sıkıcı ama sonucu insallah guzel olur
Kime ameliyat oldunuz..fiyatı ne kadar..ben de lapioplast ameliyatı olmak istiyorum.
Ama kötü sonuç alanlar çok korkuyorum açıkçası..olmam da gerekli..görüntümü takıntı haline getirdim çünkü..ameliyat zor mu geçti...

Ben gaziantepte ameliyat oldum.toplamda 1000 lira odedim.ameliyatim zor gecmedi.uc dort gundur dudaklarda yanma var.onun haricinde bir sıkıntı çekmedim.goruntude simdiden iyi.dün kontrolum var iyilesiyor dedi doktor arasina gazli bez koydu dudaklar yapismasin diye ama ben dayanamadim cikardim.cok aci verdi.simdilik durumum boyle.herkesin ameliyati kotu gececek diye bisey yok.sanirim sans isi bude doktorun iyi olmasida cok onemli

hep bu ameliyatı olmak istemiştim fakat vajinismus problemim olduğu için muayene bile olamıyordum. Şimdi vajinismusu yendim bende bu ameliyatı araştırıyorum. Sana çok geçmiş olsun canım. İzlenimlerini takip edeceğim.
öncelikle vajınusmus problemini yeni çözdüyseniz ameliyata hemen karar vermeyin. öncelikle ilişki ilgili tüm sorunları çözünkü , operasayon sonrası az da olsa ağrılar sizde tekrar korkularınızın başlamasına neden olur.

operasyon sonrası özellikle 1 ay sonra farkını hissedeceksiniz. özellikle ilişki sırasında sizde partnerinizde daha mutlu olıucak cinsel hazz her ikiniz içinde oldukça yüksek olacaktır. dr.aslıalay

Kime ameliyat oldunuz..fiyatı ne kadar..ben de lapioplast ameliyatı olmak istiyorum.
Ama kötü sonuç alanlar çok korkuyorum açıkçası..olmam da gerekli..görüntümü takıntı haline getirdim çünkü..ameliyat zor mu geçti...
vajınal dudakların küçültülmesi hem cinsel hayatınız hemde hijen için önemli. çünkü büyük dudaklar hem enfeksiyon hem kötü koku ve vajinal enfeksiyon yol açabiliyor. o nedenle operasyonu sadece estetik gibi düşünmeyin, sağlığınız açısındanda öneml

[

operasyon ameliyat sonrası nekahat yani iyileşme dönemi oldukça kolay. labioplastide asıl önemli olan karar vermektir. operasyon öcesi küçültmenin nekadar boyutta olacağını hekiminizle beraber karar vereceğiniz için sonuç genellikle yüz güldürücüdür.

operasyon ameliyat sonrası nekahat yani iyileşme dönemi oldukça kolay. labioplastide asıl önemli olan karar vermektir. operasyon öcesi küçültmenin nekadar boyutta olacağını hekiminizle beraber karar vereceğiniz için sonuç genellikle yüz güldürücüdür.dr.aslıalay

Benim ameliyat olali 20 gün oldu.sislikler inmek uzere batma ve yanmada yok.ama sekil henuz belli degil.merakla bekliyorum.umarim asimetrik olmaz hafif sislikler var

ödem olması normal endişelenmeyin. operasyon genellikle 2 taraflı ve ölçerek yapıldığından asimmetrik olacağını sanmıyorum. geçmiş olsun. dr.aslıalay

Bende 1 bucuk sene once cinsiyet duzeltme ameliyati oldum temmuzda dugunum var esimle bi deneyelim dedik ama olmadi iliskiye giremiyoruz cok kasiyomusum kendimk bana gorede ici dolu gibi geliyo neden boyle oluyo acaba bendemi vajinismusum

Bende 1 bucuk sene once cinsiyet duzeltme ameliyati oldum temmuzda dugunum var esimle bi deneyelim dedik ama olmadi iliskiye giremiyoruz cok kasiyomusum kendimk bana gorede ici dolu gibi geliyo neden boyle oluyo acaba bendemi vajinismusum
Cinsiyet düzeltme derken

Ameliyata bir ayda karar verdim.bugün ameliyatımın 5.günü.vajina daraltma iç dudak ve idrar torbası kaldirma ameliyatı oldum.hafif sızılar oluyor dikişlerimde.onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.korku ve tereddütle ameliyata girdim.simdide keşke daha önce farkina varip yaptirsaydim diyorum.tabi sonucunu 1.5 ay sonra gorucem.simdiden memnunum.umarim isteyipte yaptiran herkesin ameliyati sorunsuz olur.

Canım bende olmak istiyorum ,ileriye dönük sorun yaratıyor mu ameliyatlar ? sonuçta doğum olur vs. Ve ameliyat maliyetleri nasıl?

Canım bende olmak istiyorum ,ileriye dönük sorun yaratıyor mu ameliyatlar ? sonuçta doğum olur vs. Ve ameliyat maliyetleri nasıl?
Slm.bende bu ameloyati olali bir ay oldu Daraltma ile ilgili bir sikintiniz yoksa sadece dudak küçültme ameliyatı ileriye dönük hiçbir sıkıntı yok.ama daraltma gerekiyorsa normal doğum sonrası tekrar aynı işlem uygulanması gerekiyormus ☺

Slm canim.ben kadin dogumcuda oldum ameliyTimi toplamda 1000 lira odedim.vajina daraltmayi dogumlardan sonra yapilmasi tavsiye ediliyor.cunku tekrardaraltma islemi gerekir.ama dudaklarda herhangi bir sorun olmaz

X