• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal enfeksiyondan dolayi hamile kalamamak

Burcinnn84

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
75
7
18
Kizlar yardimci olun lütfen
8 aydir hamile kalmaya calisiyorum olmuyor maalesef. Vajinal enfeksiyon varmis bende hic fark etmedim koku yok sadece sari bir akinti ve ben bunu normal saniyodum. Bu gecmeden hamile kalamazmisim. Aranizda enfeksiyonu olupta hamile kalan varmi?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

8 aydir hamile kalmaya calisiyorum olmuyor maalesef. Vajinal enfeksiyon varmis bende hic fark etmedim koku yok sadece sari bir akinti ve ben bunu normal saniyodum. Bu gecmeden hamile kalamazmisim. Aranizda enfeksiyonu olupta hamile kalan varmi?

Tedavin yapılmadan hamile kalma şansın düşük Dr fitil hap veriyor ondan sonra kalıyorsun ama bu şeklide hamile kalsan bebeğe zarar hamileyken ilaç kullanmak zorunda kalırsın şimdiden başla tedavine özellikle fitili muhakkak kullan inşallah sende hamile kalırsın canım

Tesekkürler cevabin icin, suana kadar fitilde kullandim antibiyotik kremde kullandim bi fayda etmedi:( simdide hap kullaniyorum. Doktor esimden sûpheleniyi artik ondan bana geciyo olabilirmis.

Evet esimede hap verdi. Sapsari bir akinti resmen ve hafifden isirmada var vajinada sanki yanma gibi. Nebicim illetmis bu insanin basina gelince bicok bayaninda böyle problemlerden ötürü hamile kalamadiklarini arastiriyosun.

bende de aynı sıkıntı vardı canım 2 ay hamile kalamadım doktor enfeksiyondan öte sıkıntılarda çıkardı yumurtalıkların büyük falan gibi sana göre benim durum daha vahimdi. Sağlık ocagına gittim bana doktor fıtıl verdi ve kullandım o sırada ilişkiye girmek falanda yasak tabi ilaçı kullanmam bitti ve 2 hafta sonra hamile olduğumu ögrendim inş tedavini tamamla olur bekarkende iğne falan kullanmıştım ama en ufak birşeyde tekrar tetikliyo şimdi daha kötü durumdayım hamileyim böbrek kasık ve yanmadan ölüyorum gene doktora gidecem:S

Gecmis olsun canim:( hamile kalman cok güzel ama bi yandanda sagligim kötüye gitmis:( Gecmis olsun cnm umarim en kisa zamanda sagligina kavusur bebisini de saglikli bi sekilde eline alirsin.
Ben subat ayindan beri tedavi görüyorum hep tekrarliyor artik esimde kullaniyor hap belki bu ise yarar. Alttan kontrolde sol yumurtaligimin saginkinin iki kati oldugunu söyledi. Yani seninki gibi büyümüs demekki. Ayriyetten solda 2cm cikolata kisti var. Büyüme neyle alakali acaba?

eşinle birlikte suyu kükürtlü olan bir kaplıcaya gitmeni öneririm..

bide ayağını sıcak tut.. kış aylarında bilhassa üşütme kendini..

çikolata kisti için kürler var -- incir kürü--çörekotu bal tarçın gibi.. bunları bi arastır kkdan istersen.

Bende çocuk düşündüğüm ilk ay benzer şikayetler yaşadım.İlaç da kullanamadım belki hamile kalmışımdır diye.Doktora gittim sarı akıntı nedeniyle smear testi yaptı kontrol amaçlı.Sık tekrarlayan mantarım vardı çünkü.İnflamasyon ile ilişkili reaktif hücresel değişiklikler çıktı sonucunda.Doktor tahmin ettiğim gibi enfeksiyona bağlı mantar dedi.Eşime de bana da tek kullanımlık antibiyotik verdi.Bi de bana 7 gün kullanmak üzere fitil verdi.İlacı alır almaz şikayetim geçti ama yine de fitili de kullanıyorum.Çok dikkat etmek gerekiyor bayan olmak zor gerçekten.

Ben de 9 aydır bebek denemelerindeyim ve korunmayı bıraktığımızdan beri sarımsı akıntım oluyordu ama ben de bunu normal sanıyordum. 5 ay bebek olmayınca doktora gittim. mantar ve enfeksiyon çıktı. eşimle bana hap verdi 1 hafta kullandık, geçti sandım ve kontrole gitmedim ama bikaç ay sonra kahverengi akıntıyla karşılaştım korktum. kist oluşmuş bu kez de. onun için ilaç kullandım ve yanında ne olur ne olmaz die yine antibiyotik verdi doktor. 10 gün sonraki kontrolde kistim yok olmuştu fakat enfeksiyonuma yol açan bakteri benim kullandığım antibiyotiğe dirençliymiş ve yokolmamış. sonunda bakteriye antibiyotik testi uygulamışlar ve onu yokedicek ilacı verdi doktor iğne olarak. 3 gündür vuruluyorum. toplam 5 günlük. inşallah artık bu illetten kurtulup bebişime kavuşurum. hepiniz kavuşursunuz inşallah:31:

soğan kürü diye bşy var uygulayanlar hemen hamile kalıyor canım.bi araştır

Cevaplariniz icin tesekkürler. Igne vuruluyorum dedin cnm bana ignenin ismini yazarmisin? Bide fayda edip etmedigini? Ayni sirunu yasayan nekadar cok kisi varmis:( Evet sogan kürünü duydum adetim biter bitmez basliycam arkasindanda incir kürünü yapicam ;)) bakslim hayirlisi insallah hemen hamile kalirim kistimde var cünkü onuda kücültür.

Bende su an bu illet hastalıkla ugrasıyoru.m Fitil antibiyotik ne yediysem geçmedi ne yapacağımı şaşırdım sen çözüm bulabildin mi bilgilendirirsen sevinirim.

merhaba bende aranıza yeni katıldım benim bu şekilde arkadaşlarım vardı bir seneden fazla çocuk istediler sürekli enfeksiyon iltihap yüzünden çocukları olmuyordu ama düzenli olarak soğan kürü yaptılar ve soğan kürünün bitmesiyle yumurtlama döneminde hamile kaldılar şimdi doğum bekliyolar, ben kadın doğum uzmanına gittiğim zaman ona sormuştum soğan kürünü işe yaradığını enfeksiyon, iltihap ve kistleri bitirdiğini söylemişti yani siz bilirsiniz ama denemekte fayda olur diye düşünüyorum, ibrahim saraçoğlunun sitesinde detaylı kullanımı var. Ben de çocuk istiyorum bende 1 senelik evliyim ve soğan kürüne başlıycam inşallah birlikte güzel sonuç alırız :)

hamile kaldıktan sonrada enfeksiyon olma riski yüksek bazılarında..
bende olmuştu mesela

merhaba kızlar bende aynı dertten muzdarıpım evlendıgım ılk hafta olmaya basladı enfeksıyon hemen esımden kapmısım ama anlamamız cok uzun surdu gıttıgım dr esımı degıl benı tedavı etmeye calıstı ıgneler fıtıller antıbıyotıkler neler kullandım 1 sene ıcınde en son gıttıgım dr sagolsun hemen esınınde dr gıtmesı gerek dedı ve esımde cıktı mıkroplar ılgınc olan onun hıcbır sıkayetı yok bense wc cıkarken agrılı (cok su ıcerek azaltmaya calısıyorum agrımı ıse yarıyor) ve ılıskı sırasında cok canım yanıyor akıntım yok kasıntım yok hıcbıseyım yok. artık esımı yanıma yaklastırmak ıstemıyorum o derece .ıkımızdekı mıkroplarda dırenclı ve bendekıler uremısler :( ılaclarımız bıttı yenıden tahlıl verıp durumumuza bakacak dr ama benım sıkayetlerım devam edıyor ınanın usandım psıkolojım bozuldu :( sogan kurunu bende deneyecegım cok kısıden duydum cunku tavsıyelerınız varsa rıca ederım paylasın lutfen

Ben daha önce soğan kürü kullandım fakat o zaman çocuk düşüncem yoktu sadece enfeksiyon için kullanmıştım ( çünkü bende evliliğimin başında bu enfeksiyonu kaptım hatam balayında havuza girmek oldu )ve tekrar doktora gidip tahlil verdiğimde bütün iltihapların enfeksiyonların geçtiğini gördüm, şimdi işe çocuk için kullanıcam ama bunun süreli bir şekilde kullanılması gerekiyo yani hastalığın yedinci günü başlayıp 15 gün boyunca beyaz soğan suyu içiliyo sonra ara verilip tekrar başlanıyo ve yine bi on beş gün kullanıo, bu bitince de yumurtalıkları küçük olanlar incir kürü kullanılıyor burdaki arkadaşım kullandı, arkadaşın çocuğu olmuyordu yani doktorlar artık tüm bebek tedavisine başlayacakken bu iki kür sayesinde hamile kaldı

canım ben hamile kalamıyorum diye doktora göründüğüm de vajina da yara var tabi kalamazsın, orada ki iltihap spermleri öldürür demişti. Fitille geçti. bir süre kondom kullanın, böylelikle kocandan geçme olasılığı düşer. geçmiş olsun

Back
X