Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki mantar gibi mi akıntınız yoksa sarımıvalla bende de aynı durum düzeliyor sonra hop başa sarıyor garip bir döngü
Hiç mantar olmadım bilmiom mantar da akıntı nasıl oluyor benim enfeksiyon beyaz akıntı şeklinde oluyor gidiyorum doktora ilaç kullanıyorum geçiyor sonra tekrardan oluyorPeki mantar gibi mi akıntınız yoksa sarımı
Mantarda peynir kesiği gibi oluyorHiç mantar olmadım bilmiom mantar da akıntı nasıl oluyor benim enfeksiyon beyaz akıntı şeklinde oluyor gidiyorum doktora ilaç kullanıyorum geçiyor sonra tekrardan oluyor
Yaaa peki sadece sirkeyle mi yoksa suyla karıştırıp mı ? Bide Silerek peçete kullandın mı pekiMantar vardi bendede uzun süre ne kullandiysam gecmedi.gecsede hop ayni hemen yine oldu. Cok igrenc birsey
En son dogal elma sirkesiyle her lavobda pamukla surdüm haftalarca, sonunda elma sirkesi gecirdi. Bunu doktorumda biliyor.
Kac sene oldu dahada olmadi cok sukur.
Sadece sirke makyaj pamuguyla her lavoba girisinde sürdum. Yani gunlük her giriste.Yaaa peki sadece sirkeyle mi yoksa suyla karıştırıp mı ? Bide Silerek peçete kullandın mı peki
Çok teşekkür ederim canımSadece sirke makyaj pamuguyla her lavoba girisinde sürdum. Yani gunlük her giriste.
Ama mutlaka organik olacak.
Zaten hqftalar sonra fark ediyorsun, bende cok kasinti olurdu, o yok oluyor anliyorsun sonunda bittigini. Bi dahada gelmedi illet cok sükur
Gecmis olsun insallah isine yarar.
Yıllarca benimde geçmedi ben de elma sirke suyla karıştırıp tuvaletimde bulundururum hala. Organik olmalı sabah akşamda suya karıştırıp için ekstra kızılcık (cranberry) için. Süt ürünlerini kesin ya da azaltın. Probiyotik alabilirsiniz. Azalarak bitti tekrarlamasın diye sirkeye ara vermedim. Geçmiş olsun