Vajinal enfeksiyon

Doğal yöntemler evet bazen gerçekten işe yarıyor ama her bünyede farklı etkiler de yaratabiliyor ne yazıkki keşke hepsi hepimize iyi gelse. Bence önce doktora gidin çok geç olmadan. Enfeksiyon ise eğer sizinde daha fazla ilerlemeden tedavinizi olursunuz. Bende vajinal muayene ve smear testi ile çıktı ortaya. ileri seviyede idi vajinal fitiller ve antibiyotik ilaç iğne ile yoğun bir tedavi atlattım. Çok şükür iyileşti ve o kadar rahatladım ki, Allah tekrarını yaşatmasın, kimseye de böyle birşey yaşatmasın inşallah.
Doktora randevu alacağım ama ilk önce eczaneye sorsam olur mu acaba? Ya da bir şey uygulasam. İlerlemesini de istemiyorum.

Evet biliyorum onu pamuklu ic camasir falan kullanin diyo doktorlar. Bende böbrek taşı vardi ondan sonra idrar yolu enfeksiyon türlü gecmedi kullanmadığım yöntem kalmadi antibiyotik kullandim kullaninca iyi ama bi birakiyosun felaket başlıyo agrilari en iyisi doktora tekrar gidicem. Simdi sirkeli su yöntemini deniyorum biraz kesti gibi ama var yine de

İdrarda mı enfeksiyon yoksa vajinal enfeksiyon mu o karıştı galiba :KK48:

Doktora randevu alacağım ama ilk önce eczaneye sorsam olur mu acaba? Ya da bir şey uygulasam. İlerlemesini de istemiyorum.

Bence evde yapabileceğiniz tek şey kuru tutmak sık çamaşır değiştirmek olabilit. onun dışında bir fikrim Yok açıkçası doktora gidene kadar dayanamam derseniz eczacıya danışın derim.

İdrarda mı enfeksiyon yoksa vajinal enfeksiyon mu o karıştı galiba :KK48:
Bende bilmiyorim ki idrar yolu enfeksiyon mu vajina mi bilmiyorum sorun ne doktora gitmek de en iyisi vakit bulunmuyi isyerinden dolayi.. ben vajina enfeksiyonii diye düşünüyorum cunku felaket yanma oluyo bazen.. bakalim biraz sirkeli su kullanicam bide saracoglunun küru var karnabahar kürü onu uygulucam insalalah ilaca gerek kalmadan gecer

X