Vajinal enfeksiyon

limonlucayy

Tanısan çok seversin 😉
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
452
375
Kızlar merhaba. Bende vajinal enfeksiyon çıktı doktorum Cleocin krem, unacefin iğne, sineral ve biokadin verdi. Kullanan yada bilgisi olan var mı acaba bunları kendime uygulamaya korkuyorum açıkçası.

Bende de enfeksiyon çıktı travazol krem bide fitil kullandım bunların hiçbirini kullanmadım acaba sizin ilerlemişmi sordunuz mu doktora ?

Evet çok az değil, çok fazla da değil lakin azdan bir tık daha ileri seviyede dedi doktorum. Ki vajinal muayenede çok fazla ağrım oluyor. Muayene sonrası yoğun çamaşırı sarartan bir akıntı oluyor bide sizde de oldu mu bu acaba?

Kızlar merhaba. Bende vajinal enfeksiyon çıktı doktorum Cleocin krem, unacefin iğne, sineral ve biokadin verdi. Kullanan yada bilgisi olan var mı acaba bunları kendime uygulamaya korkuyorum açıkçası.

Çok geçmiş olsun mutlaka tüm ilaçlarınızı düzenli olarak kullanın tedavinin aksatılmaması bu durumda çok çok önemli. Probiyotik takviyesi kullanırsanız çok daha çabuk toparlarsınız diye umuyorum, bir de eczanede satılan aromaterapi markası var onun taharet suyu var muhteşem birşey onu öneririm. Ayrıca eşiniz varsa onun korunması, tedavi olması gerekip gerekmediğini de mutlaka sormalısınız

Dar sıkan kıyafetlere bu dönem ara verirseniz iyi olur, eski iç çamaşarılarınızı değiştirmeniz de işe yarar %100 pamuklu iç çamaşırları kurtarıcı oluyor ve mutlaka ütü..

Çok teşekkür ederim. İlaçlara pazartesi itibari ile başlayacağım inşallah. Sağlık ocağında ebe ile de görüşeceğim ilaçların saatlerini iyi bir şekilde ayarlamak istiyorum çünkü çok fazla. eşimde sperm hareketliliği için vitamin alıyor harnup kullanıyoruz birde hareketlilik için kendisinde başka hiçbir sorun çıkmadı. Çocuk için gidiyorduk enfeksiyon çıktı ne yazıkki
Ayrıca Tavsiyelerinizi göz önünde bulundurmaya da çalışacağım tekrar teşekkür ederim.

Dar sıkan kıyafetlere bu dönem ara verirseniz iyi olur, eski iç çamaşarılarınızı değiştirmeniz de işe yarar %100 pamuklu iç çamaşırları kurtarıcı oluyor ve mutlaka ütü..
Günlük ped falan kesinlikle kullanmıyorum zararlı olduğunu düşündüğümden. günde 1 çoğu zaman 2 defa iç çamaşırı değiştiririm ki hepsi pamukludur. Sadece ütü yapmamıştım hiç. Bu kadar dikkat etmeme rağmen enfeksiyon çıktı şaşırıyorum İnanın o halde ütüye de başlıyorum bu hafta inşallah. Bide pantolonlarım falan hepsi dar hiç bol yok eşofmanla gezeceğim bir süre o zaman. Çok teşekkürler.

Hayır olmadı Allah şifa versin size

Bu enfeksiyon nasıl anlaşılıyor kızlar bende de vardı alttan muayene etti doktor ilaç kullandım geçti ama 10 gün sonra gene aynı şikayetlerim oldu kasık bel ağrısı gibi. Bu sefer yine gittim ama ultrasonla bakarak enfeksiyon yok bişeyin yok dedi alttan muayene etmedi bu ultrasonla anlaşılır mı ağrılarım hala devam ediyor

Merhaba geçmiş olsun.Alttan muayene olmalısınız bence.Rahim ağzında yara türü birşey olabilir.Şuan ben de yaşıyorum bu durumu.

Alttan muayene olmuştum enfeksiyon varmış ilaçları kullandım ama adet olduktan sonra tekrar aynı şikayetlerim başladı doktora tekrar gittim bu sefer alttan muayene değil de alttan ultrasonşa bakarak enfeksiyon yok üşütmüşsündür dedi yara olsa görürdü sanırım gerçi ultrasonla enfeksiyon görülüt mü ondan da emin olamadım arada ağrıyınca bu.. Adlı ağrı kesiciden içiyorum ben de artık. Size de geçmiş olsun. İnşallah geçer

Kizlar bende vajinal enfeksiyon dedi.ilac kullandim biraz akintim geldi.sonra o ara hamile kalmisim suan 4 haftalik hamileyim idrar sonrasi yanmalarim devam ediyor.doktor bisey olmaz bol su ic dedi.benim durumumda olan var mi acaba bisey olur diue korkuyirum

Smear testi yaptı benim doktorum sonrasında enfeksiyon tedavisi vermişti. Yapılmadı ise bu test yaptırmanızı tavsiye ederim. İlaçlar bitti enfeksiyon bitti o kadar rahatladım ki. Şimdi anlıyorum gerçekten yoğun bir enfeksiyon olduğunu.

Benimde öyle oluyor sürekli vajina yanması sorunu oluyor. Bende de iç çamaşırı sarartiyo akıntı geliyor hep ne kullandiysam gecmedi

Benimde öyle oluyor sürekli vajina yanması sorunu oluyor. Bende de iç çamaşırı sarartiyo akıntı geliyor hep ne kullandiysam gecmedi

İki çeşit Fitil ve antibiyotik hap ile iğne tedavisi oldu bende canım. Ayrıca pamuklu iç çamaşır kullandım hep bazen günde 2-3 çamaşır değiştirdim kuru kalması için (ıslandığını anladığımda). Makinenin en yüksek derecesinde iç çamaşırlarımı ayrı sabun tozu ile yıkadım ve akabinde ütüledim sonrasında geçti çok şükür. Şu anki akıntıma doktorum olması gereken akıntı diyor. Duş jeli falan hiç kullanmadım enfeksiyon çıkınca Hale'n kullanmıyorum enfeksiyona davetiye çıkarıyor çünkü oda. Uzun ama bu süreçte uzun sürdü canım yandı ama değdi Allah'a şükür. Sizede yardımcı olur belki.

Ya camasirlari utuluyorim ama benim merak ettigim ben bekarim zaten camasirdan enfeksiyon neden olur mu. Cok kötü yaniyor oturunca durduk yere yaniyor anlamadim neden gecmedi bir türlu

2-3 gündür ben de yaşıyorum. Kaşıntı, yanma. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendiliğinden geçer mi bilmiyorum. İnternette doğal yöntemler yazıyor ama ben güvenemiyorum. Eczaneden krem alsam yine tekrarlar mı? Çok sinirlerim bozuluyor. Bazı yerlerde ilaçla bile geçmediği yazılmış. Ne yapmam gerekiyor?

Ya camasirlari utuluyorim ama benim merak ettigim ben bekarim zaten camasirdan enfeksiyon neden olur mu. Cok kötü yaniyor oturunca durduk yere yaniyor anlamadim neden gecmedi bir türlu

Lavaboda -afedersiniz ama doktorun söylediği şekilde yazacağım- taharetlendikten sonra peçete ile mutlaka kurulanmalı. Üç çamaşır daima kuru olmalı Aksi takdirde çamaşırdan da oluyor diye biliyorum ben. Doktora gitseniz zaten vajinal muayene etmezler siz doğruca anlatın gerekli tedaviyi uygularlar inşallah tez vakitte kurtulursunuz bu zorluktan. Ben çok şükür kurtuldum ama tekrarlar diye korkuyorum. Sürekli dikkat lazım

Doğal yöntemler evet bazen gerçekten işe yarıyor ama her bünyede farklı etkiler de yaratabiliyor ne yazıkki keşke hepsi hepimize iyi gelse. Bence önce doktora gidin çok geç olmadan. Enfeksiyon ise eğer sizinde daha fazla ilerlemeden tedavinizi olursunuz. Bende vajinal muayene ve smear testi ile çıktı ortaya. ileri seviyede idi vajinal fitiller ve antibiyotik ilaç iğne ile yoğun bir tedavi atlattım. Çok şükür iyileşti ve o kadar rahatladım ki, Allah tekrarını yaşatmasın, kimseye de böyle birşey yaşatmasın inşallah.

Evet biliyorum onu pamuklu ic camasir falan kullanin diyo doktorlar. Bende böbrek taşı vardi ondan sonra idrar yolu enfeksiyon türlü gecmedi kullanmadığım yöntem kalmadi antibiyotik kullandim kullaninca iyi ama bi birakiyosun felaket başlıyo agrilari en iyisi doktora tekrar gidicem. Simdi sirkeli su yöntemini deniyorum biraz kesti gibi ama var yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…