- 14 Haziran 2023
- 33
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi bubblegum00
-
Nereden bulabiliriz acabaYıllardır geçmeyen vajinal enfeksiyon ve akıntımın çözümünü buldum sonunda. Denemediğim ilaç doğal yöntem kalmadı aklınıza gelen her yöntemi denedim sayısız doktora gittim ama asla geçmedi hep tekrarladı. Sonunda bir ilaç keşfettim fitil şeklinde ve kullandığım ilk günden itibaren o kadar etki gördümki yurtdışında çok popülermiş zaten bu fitil insanlar doktora gitmek yerine herhangi bi anormallik hissettiklerinde bunu kullanırlarmış uzun araştırmalarım sonucu keşfettim tabiki bunu ve tamamen zararsız. Hayatım değişti tam anlamıyla asla koku akıntı kaşıntı yok.
Adı ne acaba bende yurtdışında yaşıyorum belki bulurumYıllardır geçmeyen vajinal enfeksiyon ve akıntımın çözümünü buldum sonunda. Denemediğim ilaç doğal yöntem kalmadı aklınıza gelen her yöntemi denedim sayısız doktora gittim ama asla geçmedi hep tekrarladı. Sonunda bir ilaç keşfettim fitil şeklinde ve kullandığım ilk günden itibaren o kadar etki gördümki yurtdışında çok popülermiş zaten bu fitil insanlar doktora gitmek yerine herhangi bi anormallik hissettiklerinde bunu kullanırlarmış uzun araştırmalarım sonucu keşfettim tabiki bunu ve tamamen zararsız. Hayatım değişti tam anlamıyla asla koku akıntı kaşıntı yok.
Link bulup atıcam burayaNereden bulabiliriz acaba
Tamam teşekkür ederimLink bulup atıcam buraya
İlacın ismi nedir bendede var bu mantar enfeksiyon falanYıllardır geçmeyen vajinal enfeksiyon ve akıntımın çözümünü buldum sonunda. Denemediğim ilaç doğal yöntem kalmadı aklınıza gelen her yöntemi denedim sayısız doktora gittim ama asla geçmedi hep tekrarladı. Sonunda bir ilaç keşfettim fitil şeklinde ve kullandığım ilk günden itibaren o kadar etki gördümki yurtdışında çok popülermiş zaten bu fitil insanlar doktora gitmek yerine herhangi bi anormallik hissettiklerinde bunu kullanırlarmış uzun araştırmalarım sonucu keşfettim tabiki bunu ve tamamen zararsız. Hayatım değişti tam anlamıyla asla koku akıntı kaşıntı yok.
Benimde akintim hiç geçmiyor normal saniyordum
bende öyle sanıyordum bu fitili kullandım baya rahatladım asla akıntım olmuyo asla koku yok eşim bile vajinamın çok temiz olduğunu söylüyorTemiz iç çamaşıri benim için hayal
arkadaşım önermişti zaten banada öyle almıştım yabancı bi ismi var link istedim onu bekliyorum şimdi bugün içinde yazacağımEe ismi ne
Link gelmedi mi acaba çok ihtiyaçarkadaşım önermişti zaten banada öyle almıştım yabancı bi ismi var link istedim onu bekliyorum şimdi bugün içinde yazacağım
Malesef online satıştan kalkmış bana kendisi gönderecek :/Link gelmedi mi acaba çok ihtiyaç
İsterseniz sizin içinde isteyebilirim eğer çok zor durumdaysanızMalesef online satıştan kalkmış bana kendisi gönderecek :/
Malesef online satıştan kalkmış bana kendisi gönderecek :
İsterseniz sizin içinde isteyebilirim eğer çok zor durumdaysanızLink gelmedi mi acaba çok ihtiyaç
Aktif bir tedavi içindeyim ama uzun zamandır sürekli tedavi olup çözüm bulamadım. Gerçekten zor durumdayım ama etken maddesi ne vs bir doktora da danışmak isterim açıkçası, fiyat bilgisi alabilir miyimİsterseniz sizin içinde isteyebilirim eğer çok zor durumdaysanız
İçeriği borik asit ben çok memnunum ilaçlar işe yaramadı bende bunu kullandım geçti tekrarlamasın diye haftada 1 kere kullanmaya devam ediyorum ve gerçekten anında koku ve akıntı kesiliyo fiyat 18- 20 dolar gibi bişeyAktif bir tedavi içindeyim ama uzun zamandır sürekli tedavi olup çözüm bulamadım. Gerçekten zor durumdayım ama etken maddesi ne vs bir doktora da danışmak isterim açıkçası, fiyat bilgisi alabilir miyim
Başlangıçta ne kadar süreyle kaçar tane kullandınız? Yetiyor mudur bir paket? Okumuştum borik asiti de evetİçeriği borik asit ben çok memnunum ilaçlar işe yaramadı bende bunu kullandım geçti tekrarlamasın diye haftada 1 kere kullanmaya devam ediyorum ve gerçekten anında koku ve akıntı kesiliyo fiyat 18- 20 dolar gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?