vajinal enfeksiyon ve kötü koku.

bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum..evet canım evliyim 13 yıllık 2 çocuğum var..hamilelik yok adetlerimi düzenli şekilde oluyorum..

Hay masallah. Benim baya buyugumsunuz. siz benden daha tecrubelisinizdir.
Allah evlatlarinizi size bagislasin. Nice huzurlu mutlu saglikli bereketli 13 senelere inşallah.

Evet bence de doktorunuzu değiştirin.

Hay masallah. Benim baya buyugumsunuz. siz benden daha tecrubelisinizdir.
Allah evlatlarinizi size bagislasin. Nice huzurlu mutlu saglikli bereketli 13 senelere inşallah.

Evet bence de doktorunuzu değiştirin.
amin canım allah hepimizin evletlarını bağışlasın inş..yaşım 30 tecrübe derken çeke çeke tecrübe kazanıyosun çok uzun zamandır var bende bu rahatzıslık ..ama bu sefer bbiraz farklı nuksetti..
siz kaç yıllık evlisiniz çocuk varmı..

Yakinda 1 yilim dolacak inşallah. Ilk gunden beri korunmuyoruz cocuk istiyoruz ama olmuyor. Nasip. Çocuğum yok maalesef ki...

Yakinda 1 yilim dolacak inşallah. Ilk gunden beri korunmuyoruz cocuk istiyoruz ama olmuyor. Nasip. Çocuğum yok maalesef ki...
olur canım acele etme bir yıl daha çok erken allah hayırlısını nasip etsin inş..
birde dr ların tutumu çok tuhaf. benim gittiğim dr muayne etti tamamda soru soramıyosun hemen odadan çıkarıyo alel acele muayne etti masaya geçtim soracaklarım vardı eline tlfonunu aldı ve bana geçmiş olun dedi ve çıkardı odadan..kovar gibi sanki bedavaya bakıyolar özellerdede ilgi alaka kalmamış artık..

Allah razi olsun iyi dilekleriniz için.
Off hic sormayin ya. Ne dogru düzgün muayeme ediyorlar, ne sorunlarimizi dinliyorlar. Gerci Allah var benim gittigim doktorlar ilk önce oturup her seyi dinliyorlar bi kagida tüm bilgilerimi yazip genel bütün muayeneleri yapıyorlar. Bende de cikolaya kisti var işte.
Siz kendinize iyi bir doktor bulun muhakkak. Ve mümkünse orta yaşlı falan olsun. Gençler ellerinden telefonu dusurmuyor çünkü. .

kızlar bendede aynı sorun var kronik mantar sürekli enfeksiyon en son gittiğim dr 3 aylık tedavi uygulucaz dedi 2 ay oldu bu ay daha rahat gibiyim adetten 2 gün sonra başlıyorum antibiyotik fitil ve vajina florasını düzenlemesi için fitil kullanıyorum bu dönemde ilişki yasak tabi ama sanki baya iyiyim vajina flora düzenliyicisi baya bi sıvı akıntı yapıyor resmen içimi temizliyor birde mutlaka soğan kürü uygulayın geçen ay onuda yaptım en azından enfeksiyonu söktüğüne inanıyorum...

Neden oluyor hala anlamis değilim. Allah hepimize sifa versin. Gerçekten cok zor ya..

bulunduğum yerdede bi dr var bütün bayanlar ona gider hemen hemen hepsi diyim ama bana kalırsa tamamen para için yapıyo bazı şeyleri mesela arkadaş hamile idi tahlil sonuçlırını almış ama gösterememiş bi kaç gün sonra aynı hastaneye kaynanası için gitmiş gelmişken sonuçlarını göstermek istemiş dr yüzüne bile bakmamış sıra al öyle gel demiş özel hastane burasıda.ve arkadaşın durumuda öyle ii değil 5. çok ve asgari sanırım emin değilim durumunuda anlatmış dr a..hal böyleyken onada gitmek istemiyorum .

geçmiş olsun canım sanada..soğan kürü nasıl yapılıyor denedinizmi.

Tek olunca mecbursun ya kendilerini bir sey saniyorlar. Siz de devlete gidin. Özele gitmeyin belki iyidir devletteki doktor kimbilir..

Neden oluyor hala anlamis değilim. Allah hepimize sifa versin. Gerçekten cok zor ya..
amin canım
geçmiş olsun canım sanada..soğan kürü nasıl yapılıyor denedinizmi.
evet bende 2 yıldır bebek stiyorum ama olmuyor en so manrdan artık kesin dedim ama ben dedim dr değil :)
15 gün günde 2 kere içtim bebek olmadı ama en azında enfksiona faydası oldu diye düşnüyorum

Tek olunca mecbursun ya kendilerini bir sey saniyorlar. Siz de devlete gidin. Özele gitmeyin belki iyidir devletteki doktor kimbilir..
tek dr değil ama şımarmışlar resmen..dünyanın parasını alıyolar hasta başına özellerde..bakalım eşime söliyim önümüzdeki haftea içi giderim inş.

Aynı sorun bendede var geçmedi gitti. Fitil ant. Ler kremler ilaçlar... kaşıhtıyla başlıo... çocuğa engel değil ..

Aynı sorun bendede var geçmedi gitti. Fitil ant. Ler kremler ilaçlar... kaşıhtıyla başlıo... çocuğa engel değil ..
geçmiş olsun canım sanada.acaba beyazları yıkarkenmi hata yapıyorum deterjandan kaynaklanabilirmi..kalıp sabunun toz hali var marketlerde onlar çamaşır makinasında kullanılıyomu bilginiz varmı..

Çocuk olmasa benim olmazdı çok küçüktm bu enf. Olduğumda... önce utandım sonra çare bulamadım... alıştım ... iki aylk evlyken hamile kaldım. Baskıyla korunmayı bıraktık ilk denemede oldu diyeblrm. Kuzum kızım 2yasnda...

geçmiş olsun canım sanada.acaba beyazları yıkarkenmi hata yapıyorum deterjandan kaynaklanabilirmi..kalıp sabunun toz hali var marketlerde onlar çamaşır makinasında kullanılıyomu bilginiz varmı..
Bebekler için toz sabun var makina için... sanmıyorm hassas ten ve bi çok etmenle bi sekilde kapıyorsun sonra uğraş ki düzelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…