Arkadaşlar merhaba, bir konuda yardiminizi rica edicem. Birkaç gün önce devlet hastanesinde, gebelik düşüncesi üzerine bir takım kan, kültür ve smear testi yaptirdim. Şükürler olsun geneli iyi çikti ancak kültürlerden bir tanesinde vajina da enfeksiyon çıktı. 21 Aralıkta HSG çektirecektim ancak enfeksiyon sonucunu görünce dün hemen hastaneye gittim, doktora durumu anlattim enfeksiyon varken HSG çekilirmi diye, doktor cok genc ve acemiydi, o yuzden cok tatmin olamadim..Agumentin ve 3 gün kullanimlik Trivag vajinal fitil yazdi, film çektirceginiz gün yogun akintiniz olursa cekmezler, sorun gormezlerse cekerler zaten dedi.. Dün ilkini bugün 2.sini kullandım. Şuan tuvalete ciktigimda, ilaçla birlikte akıntı geliyor, ilacin kendi kivamimi o şekilde yoksa iltahapmi atiyor emin olamiyorum. Bugün HSG cektircegim yeri aradım durumu anlattim, göruştüğüm bayan, problem olmaz gibisinden konustu ama mevcutta enfeksiyon hala varsa, hsg esnasinda verdikleri ilac enfeksiyonu yayabiliyormuş, öyle okudum internetten.. Butun degerlerim asagi yukari iyi geldiginden, Hsg filmindeki kanal acici ilacla gebe kalabilme arzusuyla, israrla da randevuyu iptal etmek istemiyorum. HSG cektiren veya yeltenen arkadaslar, bu gibi bir durumla karsilastimi, akinti iltahap vs varmi kontrol edip, gözlemliyorlar mi acaba? Bu arada, şayet enfeksiyondansa şunu da belirteyim, ilişki sirasinda yanma ve agri oluyor ancak hicbir zaman kivamli, kokulu akinti vs olmuyor. Kültür testini verdigimde, dönemsel bikac gunluk birseymidir, pazartesi gününe kadar tedavi sonuc vermis olabilirmi bilemedim..