• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal enfeksiyon / mantar

Busesmk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
3
0
1
28
Hocam merhabalar. Bugun dr.a gittim ilişki sırasında beyaz akintim olduğunu söyledim, vajinal enfeksiyonum varmis. Ornisid fort azitro, vagi - hex, ve vaji flora ilaclarini yazdi bana ornisid i esimle birlikte kullancakmisim sanırım oyle anladım. Smdi ben vagi hex ve vaji flora yi ayni anda mi kullanicam yoksa biri bitince dğerini mi kullanmya baslicam tşk ederim hcam cvplarsniz cok mtlu olurum

Hocam merhabalar. Bugun dr.a gittim ilişki sırasında beyaz akintim olduğunu söyledim, vajinal enfeksiyonum varmis. Ornisid fort azitro, vagi - hex, ve vaji flora ilaclarini yazdi bana ornisid i esimle birlikte kullancakmisim sanırım oyle anladım. Smdi ben vagi hex ve vaji flora yi ayni anda mi kullanicam yoksa biri bitince dğerini mi kullanmya baslicam tşk ederim hcam cvplarsniz cok mtlu olurum

Vajinal enfeksiyon varlığında genellikle çiftleri birlikte tedavi ederiz aksi taktirde tedavi edilmeyen diğer eş taşıyıcı olarak enfeksiyonun tekrarlamasına neden olabilir. Ağızdan alınan ilaçları eşinizle birlikte kullanmanız en doğrusu olacaktır. Yani her 2 ilaçtan da 2’şer kutu alarak bitene kadar kullanmanızı öneririm. Vagihex vaginal bir fitil olduğu için sadece siz kullanacaksınız. Her akşam yatmadan önce 1 tane vaginaya yerleştirmelisiniz. Diğer fitil florayı düzenleyici olduğundan bu tedavi bittikten sonra koruyucu olarak kullanmanız en doğru kullanım şekli olacaktır.

Back