Vajinal daraltma sonrası yorumlarım yaşadıklarım olumlu olumsuz herşey (mutlaka okunmalı )

Sezeryanla doğum yapmanin tek guzel yani vajinanin bozulmamasi galiba baska bir tane bile guzel yani yok
Daha ne olsun zaten! burda insanlar hayata kusuyor eşiyle boşanıyor farkındamısın keske hic normal doğum yapmasaymışım şimdi hem doğum yap cinsel perhiz hem vajina daralt cinsel perhiz doğumdan sonra ilişkim berbat diye üzülüyorsun vajina daraltiyorsun hissizlik acı her türlü problem sezeryan bir nimet hemde herşeye bedel birde sıkıntını kimselere anlatamıyorsun ne kadar acı yaşamayan bilmez.

Bende vajinaplasti olalı 50 gün oldu ve hala acıdan birliktelik olmuyor mailde ne yazıldı neyle sonuc aldınız lütfen cevap verin

Aynı sorunlar malesefki bendede var bende 2 ay oldu ameliyat olalı acılı ağrılı dönemi atlattık şükür dedim sıra ilişkiye geldi dün ama malesef sonuç hüsran daracık bişey başta korktum eyvah ben bittim dedim girmeyecek dedim zorda olsa acıyarakda olsa girdi ama canım yandı ayrıca seninde dediğin gibi bir şey hissetmiyorum
Canım nasıl sonuç aldin Bende de aynı sorun var 50 gün oldu acıdan birliktelik olmuyor

X