Vajinal blgede kant ltfen cevap yazn

leylim

Benim Adım Aşk
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
586
1
96
37
Kocaeli
benim dün akşam vajınal bölgemde kaşıntı oldu ve heleda devam ediyo sizce neden kaşınıyo ola bilir böyle devam ederse doktora gidecem ilk defa başıma geliyo bilenler cevap yazarmısınız

valla canım benım nerdeyse 1 aydır devam edıyor dun gıttım dra bana krem ve fıtıl verdı ve esınle bırlıkte olmucaksın dedı 1 2 hafta kadar fıtıl bıtene kadar evlı oldugun ıçın söyluyorum sanada

canım büyük ihtimalle mantar olmuşsundur o bölgeyi kaşımamaya çalış ve sudan başka bişeyle yıkama sabun falan sürme daha kötü olur iç çamaşırını her gün değişti ve ütülemeden kesinlikle giyme .... asla orayı nemli bırakma iyi kurula ve kadın doğum doktoruna git. merak etme alttan bakmaz sadece ilaç vericek ilerlemeden gitsen iyi olur... en yakın sağlık ocağındaki herhangi bir doktorda senin ilacını yazar geçmiş olsun. korkmana gerek yok ama en az 10-12 gün sürebilir.. tavsiyelerim seni rahatlatıcaktır...

çok teşekkür ederim cevaplarınız için zten dün gece başladı kaşınmaya benim akıntımda oldugu için mantardanda şüphelendim ama doktora gidecem

benim yazın başıma gelmişti.dr denizden fln mikrop kaptığımı söledi.idrar yolları enfksiyonu teşhisi koydu we sbh akşam o bölgeyi yıkamam için bi yıkama jeli önerdi we sık sık çamaşır değiştirmemi söledi.bide glb bi antibiyotik wermişti.sonra kısa zmnda geçti. sende bi doktora görün mutlaka.geçmiş olsun

canım büyük ihtimal mantar.doktora görün ilacını yazsın enfeksiyonu atman gerekiyor.evliysen fitil verir bir haftaya bir şeyin kalmaz ama erteleme kaşıntının geçmesini bekleme yoksa o bölgede baskı gibi ağrı da yapıyor.geçmiş olsun...

doktora gittim benim kaşıntım gecince dedimki tamamen gecti diye o zaman gitmemiştim ama dün doktora gittim muane etti ve rahim agzında iltihap varmış onun için olmuş kaşıntım ve ilaç verdi biri fitil diyeride üçtane hap kullanacam onları inşallah gecer

bu kaşıntıları çok ciddiye almak lazım, tedavi edilmediğinde kötü şeyler olabiliyor, enfeksiyon kapmış olabilirsin, idrar yollarında bir sorun olabilir, veya rahim ağzında bir sorun vardır. ihmal etme, görün mutlaka. arada kaşıntılar geçse de nüksedebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…