vajinal akıntım var :(

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
24 yaşında bir kızım. nedenin bilmediğim şekilde vajinamdan 2-3 gündür yoğun bir akıntı geliyor. önce beyaz renksiz geldi. çamaşırım çok ıslandı. yani sanki suyla nemlendirilmiş gibiydi anlamadım. ilk defa böyle oluyor. bugun de sanki rengi çok hafif koyulaştı. geçen ay değil ondan önceki ay da buna benze bişey oldu ama onda çamaşırım bu kadar ıslanmamıştı. sadece koyulu açıklı bir akıntı vardı. bu arada her ay aynı günlerde adet görüyorum. bitmesi bir haftayı buluyor. bu akıntıysa adet başlangıcımdan 2 hafta sonra falan olmaya başlıyor. bununla bir alakası var mı ama ilk defa böyle bir akıntım oluyor.:26::26:

teşekkürler

bu günlerde aynısını bende yaşıyorumm.. ve artık rengide şeklide değişti. daha koyu bi kıvamda ve inanılmaz bi şekilde kaşıntı acı var.ama acıdığndan dokunamıyorum bile. geçen gün dayanamadım baktım.. kıpkırmızı olmuştu..
sıcak su ile yıkadım. patıskadan bi bezide ütüyle iyice ısıttım ped gibi çamaşıra yerleştirdim yattım.biraz iyi geldi ama doktora gıtmem gerek..
canım sanada geçmiş olsun berbat oluyoo gerçektende

adet bitiminden 2 hafta sonra böyle bir akinti gelmesi normalmis jinekologum demisti... vücuttan atilmasi gereken sivi akarmis... agri cekenler yinede bir uzmana basvursun derim

teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. geç olmadan doktora git kaşıntı varsa mantar enfeksiyonu olabilir korkma panik yapma jinekolog bi ilaç verir atlatırsın inşallah

adet bitiminden 2 hafta sonra böyle bir akinti gelmesi normalmis jinekologum demisti... vücuttan atilmasi gereken sivi akarmis... agri cekenler yinede bir uzmana basvursun derim

inşallah normaldir benim akıntım da. teşekkür ederim. adet başlangıcımdan iki hafta sonra yani adet bitimimden bir hafta sonra oluyor.

canım benim yumurtluyorsundur.yani yumurtalar çatlarken böyle ıslak, yapışkan bir akıntı olur.adetten 2 hafta sonra.bu akıntıdan 2-3 hafta sonrası da adet olursun zaten.kaşıntı ve koku yoksa sorun etme.ama tabi gene de bir jinekoloğa gitmekte fayda ver.

bende normal diye biliyorum ozelliklede yaz aylarinda fazla oluyor ?

kaşıntı ve koku yok şu anda. ama yapışkan değil biraz daha sıvı şekilde

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bu akıntı illetinden muzdaribim napcağımı bılmıorum okadar cık doktora gıttım kı hıc faydasınıda gormedım normalde akıntım cok olurdu gunluk pedle devamlı dolasmaktan hosnut degılım cok sık ıccamasır degıstırıyorum ama bı turlu duzelmıyo bıldıgınız yada yapmam gereken bı tedavısı olan lutfen paylasabılırmı

Adet bitiminden bir iki hafta sonra kadinlarda akinti gelmesi normal.Genelde elinizle baktiginizda uzayan,sümükümsü bir cinste olur.Bu da yumurtladiginiza nedensir,ve o günlerde cinsel birliktelik yasadiginizda hamile kalmaniz cok yüksek.

Eger agrili ve uzun sürüyorsa,koku falan yapiyorsa hic beklemeden ddoktorunuza gidin.

geçmiş olsun canım.. ben de seninlr aynı durumda sayılırım ama doktora gitmedim henüz

sümüksü cinste olan genelde oluyor ama bu sefer onunla beraber daha sıvı şekilde çamaşırımın hissedilir derecede baya ıslandığını farkettim ağrı yada koku yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…