- Konu Sahibi mydarkheart
-
bu günlerde aynısını bende yaşıyorumm.. ve artık rengide şeklide değişti. daha koyu bi kıvamda ve inanılmaz bi şekilde kaşıntı acı var.ama acıdığndan dokunamıyorum bile. geçen gün dayanamadım baktım.. kıpkırmızı olmuştu..
sıcak su ile yıkadım. patıskadan bi bezide ütüyle iyice ısıttım ped gibi çamaşıra yerleştirdim yattım.biraz iyi geldi ama doktora gıtmem gerek..
canım sanada geçmiş olsun berbat oluyoo gerçektende
adet bitiminden 2 hafta sonra böyle bir akinti gelmesi normalmis jinekologum demisti... vücuttan atilmasi gereken sivi akarmis... agri cekenler yinede bir uzmana basvursun derim
canım benim yumurtluyorsundur.yani yumurtalar çatlarken böyle ıslak, yapışkan bir akıntı olur.adetten 2 hafta sonra.bu akıntıdan 2-3 hafta sonrası da adet olursun zaten.kaşıntı ve koku yoksa sorun etme.ama tabi gene de bir jinekoloğa gitmekte fayda ver.
bende normal diye biliyorum ozelliklede yaz aylarinda fazla oluyor ?
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bu akıntı illetinden muzdaribim napcağımı bılmıorum okadar cık doktora gıttım kı hıc faydasınıda gormedım normalde akıntım cok olurdu gunluk pedle devamlı dolasmaktan hosnut degılım cok sık ıccamasır degıstırıyorum ama bı turlu duzelmıyo bıldıgınız yada yapmam gereken bı tedavısı olan lutfen paylasabılırmı
Adet bitiminden bir iki hafta sonra kadinlarda akinti gelmesi normal.Genelde elinizle baktiginizda uzayan,sümükümsü bir cinste olur.Bu da yumurtladiginiza nedensir,ve o günlerde cinsel birliktelik yasadiginizda hamile kalmaniz cok yüksek.
Eger agrili ve uzun sürüyorsa,koku falan yapiyorsa hic beklemeden ddoktorunuza gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?