vajinal akıntı

Renk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
46
4
26
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var vajinal akıntım var koyu sarı ve yeşil renginde iç camasirimi günde 4 kere değistiriyorum sinirden ağlayacak duruma geldim?evdeyken bile kirleniyor.Doktora gittim 5 tane tozlu iğne verdi kullandım aradan 1 yıl geçti yine aynı hiç kesilmedi.Bu arada bekarım.önceden Vajinal akıntısı olup şuan bitmiş olan var mi. Ne önerirsiniz. Ne yapmalıyım?

Bende ayni sorunu yaşıyorum. Yurudugumde ya da evdeyken olabiliyo. Sinir bozucu bi durum. İnşaAllah faydalı yorumlar gelir ben de takipteyim:KK53:

Enfeksiyonun var. Başka jinekologa gitmeni öneririm. Kokulu olup olmadığına da bak.

Akinti her bayanda olan normal bir sey ama seffaf, acik sari ve kokusuz olmasi gerekiyor.
Ciddi bir vajinal enfeksiyon geciriyorsunuz muhtemelen, acil iyi bir jinekologa gorunmelisiniz

Enfeksiyon olduğunu nerden anladınız. Korktum şuan

Normal akıntı kokusuz yumurta akı kıvamında olur. Kaşıntı da olduğunu tahmin ediyorum anlattıkların trikomanas a benziyor. Bakire olduğunu söylemişsin galiba bekarım derken. Havuzdan dışardaki ortak kullanılan tuvaletlerden kapmış olabilirsin. Kokuda bozuk balık kokusu gibidir. Kültür alınıp enfeksiyona göre tedavi uygulanması lazım. Korkulacak bir şey yok. Ben çok uğraştım buna benzer bir illetle düzgün bir doktora gitmeni öneririm.

Normal akıntı kokusuz yumurta akı kıvamında olur. Kaşıntı da olduğunu tahmin ediyorum anlattıkların trikomanas a benziyor. Bakire olduğunu söylemişsin galiba bekarım derken. Havuzdan dışardaki ortak kullanılan tuvaletlerden kapmış olabilirsin. Kokuda bozuk balık kokusu gibidir. Kültür alınıp enfeksiyona göre tedavi uygulanması lazım. Korkulacak bir şey yok. Ben çok uğraştım buna benzer bir illetle düzgün bir doktora gitmeni öneririm.
Kaşıntını yok evet bakireyim. Evet gitmem lazım doktora. Sizin geçti mi?

Kaşıntını yok evet bakireyim. Evet gitmem lazım doktora. Sizin geçti mi?

Benim başka tür bir enfeksiyondu. Henüz bilmiyorum geçip geçmediğini tekrar kültür alınması lazım. Kaşıntın olmaması iyi sevindim çok rahatsızlık veriyor.

Doktora gitmme lazım ozaman tekrardan. Enfeksiyon olduğunu nerden anladınız

Her kadının başına gelir hayatının bir döneminde mutlaka. Ordan anladık. Tedavi edildiği sürece tehlikeli değildir. Ancak uzun süre tedavi edilmezse üreme organlarında ciddi sorunlara sebep olabilir bu tip mantar ve enfeksiyonlar. Bir sene diyorsunuz siz. Çok ihmal etmişsiniz.

Her kadının başına gelir hayatının bir döneminde mutlaka. Ordan anladık. Tedavi edildiği sürece tehlikeli değildir. Ancak uzun süre tedavi edilmezse üreme organlarında ciddi sorunlara sebep olabilir bu tip mantar ve enfeksiyonlar. Bir sene diyorsunuz siz. Çok ihmal etmişsiniz.
Teşekkürler

X