- 10 Ekim 2023
- 70
- 15
- Konu Sahibi Dkvmfvjxjh
Merhabalar bi kaç aydır gerçekten psikolojimi alt üst eden bi olay yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Yaklaşık 3 ya da daha fazla ay önce jilet yaptıktan sonra vajinamda bi gariplik hissettim ama umursamadım sonra fark ettim ki cinsel ilişkiye girdiğimde yanma ve şişme oluyor. Bu arada 23 yaşındayım ve bekarım erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Sonrasında kaşıntı ve akıntı ortaya çıkınca hastaneye gittim ve doktor vajinal muayene yapıp mantar olduğunu söyledi funit ve travazol verdi. 1 2 hafta boyunca düzenli olarak ilaç ve kremimi kullandım geçti sandım ta ki tekrar cinsel ilişkiye girene kadar yanma ve şişme devam ediyodu. Bu sefer başka bi doktora gittim vajinal kültür aldı cafeks ve gyno xl fitil verdi ayrıca vajinal kültürüm temiz çıktı. Yine ilaçlarımı düzenli bir şekilde kullandım ve bu sırada cinsel ilişkiye girmedim. İlaçlar bittikten sonra cinsel ilişkiye girdiğimde yine aynı yanma ve şişme problemini yaşadım. Ve yine beyaz sulu ve kokusuz akıntım devam ediyor. Gerçekten anlayamıyorum aylardır psikolojik olarak çok yıprandım neyim var onu da bilmiyorum aklıma artık cinsel hastalıklar geliyor gece gündüz internetten bişeyler araştırıyorum mental olarak mahvoldum lütfen yardım edin böyle bir problem yaşayan var mı