- 1 Ağustos 2022
- 18
- -61
-
- Konu Sahibi Lorison6_16
Kişisine göre Her konudaTerbiyenize maşallahne kadar donanımlı olduğunuzu ispatladınız
Kesinlikle tavsiye ederimEdep önemli şey...
İnsallah birazdan
Erkek anlamaz başta sonra durmadan sonrar belirtti var mı hamile misin.. bozuk psikolojini daha da bozar msmddxjÇok teşekkür ederim sizin gibi birçok kişi aynı tavsiyeyi veriyor aslında ben istiyorum eşim bu konuda biraz daha evliliğin tadını çıkarmamız gerektiğini söylüyor. Zorlamakta istemiyorum ama olmaz ise diye çok korkuyorum. Yumurtalık kusuyormus
Ben sizin tatlınız değilim. Bana sen diye hitap etmezseniz sevinirim. Hey Allahım ya bu siteye de şu açıdan bayılıyorum, normalde gelip seninle muhatap olamayacak insanlar, burada herkesin erişimine açık diye gelip sana istediği gibi konuşabiliyor.Tatlım uzatma üste çıkmak gibi bir niyetim yok herkes sen değil zaten cevabımı aldığım da silecektim ki aldım ve sildim. Emin ol medeniyet görgü konusunda fazlasıyla donanımlıyım ön yargın ve önerin sende kalsın.
Şuna da ayrı iç dökeyim. Neden acaba? Ülkede doktor kalmadı çünkü. Canlarından bezdiler. Bunlar yine iyi günlerimiz. Doktor bulursunuz inşallah ama ona da tatlım derseniz buradaki gibi, ağzınızın payını alırsınız haberiniz olsun.Hastaneye de gidemiyorum randevu doktor yok.
burada bu şekilde istediğini cevap alamayanlar da hemen tatlım cicime bagliyo konuyuTatlım uzatma üste çıkmak gibi bir niyetim yok herkes sen değil zaten cevabımı aldığım da silecektim ki aldım ve sildim. Emin ol medeniyet görgü konusunda fazlasıyla donanımlıyım ön yargın ve önerin sende kalsın.
Ne kadar güzel bir üslup
Terbiyesiz o sen görme bebeğim ❤Ne kadar güzel bir üslupyazık ki evlisiniz ve çocuk düşünüyorsunuz bu üslup ile
Şikayet ettim.. Defolup gitmesini bekliyorumNe kadar güzel bir üslupyazık ki evlisiniz ve çocuk düşünüyorsunuz bu üslup ile doğan cocuklar küfürden yobazliktan şiddetten ileri gitmiyor ... Eee anne baba ne ogretirse çocukta onu öğreniyor
Birde terbiyeden bahsediyor ,ne tuhaf insanlar var hayret gerçekten yakında dışkı gorecez burada sanki Dr olsak bile cozumleyecezTerbiyesiz o sen görme bebeğim ❤
E kuku da gördük. Bok atanlarda olduBirde terbiyeden bahsediyor ,ne tuhaf insanlar var hayret gerçekten yakında dışkı gorecez burada sanki Dr olsak bile cozumleyecez
Doğru yaE kuku da gördük. Bok atanlarda oldu
Kuku kukudurDoğru yahatırla yeni hamile idim ne gülmüştük ama trans kuku idi o ayrı
Trans kuku mu, o nasıl kızDoğru yahatırla yeni hamile idim ne gülmüştük ama trans kuku idi o ayrı
Kusacam yeter
Fazla donanımlıyım ama herkese açık foruma akıntı atarım.Tatlım uzatma üste çıkmak gibi bir niyetim yok herkes sen değil zaten cevabımı aldığım da silecektim ki aldım ve sildim. Emin ol medeniyet görgü konusunda fazlasıyla donanımlıyım ön yargın ve önerin sende kalsın.