• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal akıntı ilaçlarım

bortu

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
539
733
628
İstanbul
arkadaşlar benim ilk akıntım 5 sene önce cehennem gibi sıcak olan bi yaz günü başladı. soğuk deniz suyu etki etmiş. antibiyotik, mantar kremi ve ne olduğunu hatırlamadığım bi hap daha içmiştim. 1 sene geçmedi gene tekrarladı. gene aynı şeyleri kullandım. sonra durum dahada vahimleşti resmen kronik oldu bu illet. hala da çekiyorum bu derdi yaz kış farketmiyor. temizliğime çok dikkat ediyorum, eşim de öyle. fakat bir türlü kurtulamadım.
en son geçtiğimiz yaz kültür+simir testi istedi doktor ve bunun sonucunda her zamanki gibi bu ilaçları verdi;
- gyno fitil 7li
- gynoflor vajinal tablet 12li
- diocid hap10lu
- flucan 1li
- trovogen mantar önleyici-tedavi edici krem

fakat bunları tekrar tekrar kullanmama rağmen tamamen tedavi olamadım, her seferinde tekrarlamakta.
ben daha ne yapayım :43:

arkadaşım ben özel hastanede kadın doğum sekreteriyim biz akıntısı geçmeyen hastalar vaginal kültür yaprıyoruz,akıntı kültürü.peki yara falan var demedi dimii geçmeyen akıntıyı genelede yara yapar.ama o akıntı kültüründe hangi bakterilerin ürediği hakkında bilgi veriyor.birde akıntın ne renk ve nasıl

ah ben bu cevabı gormemişim :59:
simir testi yaptırdım işte kontrole girip. yaram yok sadece sürekli ama sürekli tekrarlayan akıntım var. akıntımın rengi sarımsı, yarı şeffaf veya şeffaf olmayan, koyu kıvamlı, pas kokusu gibi pis kokulu ....
bana bi akıl verirsen çok sevinirim herşeyi denedim doktor kontrolünde bi türlü kurtulamadım :59:

smear sonucunu yaz.ama tedavini tam uyguluyormusun.ne tedavi uyguladın yada bunuda yazarmısın???

Back