• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal ağrım var okur musunuz?

Arzu2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
13
1
1
40
Merhaba sevgili kadınlar kulübü. 3-4 gündür vajinal ağrım var. Tabiri caizse içime demir sopa sokmuşlar gibi ağrıyor. En çok idrarımı yaparken idrar bitince son bir kaç damlayı bırakırken ağrıyor sanki oraya bıçak sokuyorlarmis gibi. Canım çok yanıyor. Kötü koku ve akıntı yok. İdrar tahlili temiz çıktı. Sebebi ne olabilir? Beni ne rahatlatabilir? Deneyimleyen ve çözüm bulan var mı? Doktora git demeyin lütfen gittim ve sebebini öğrenemedim.

Merhaba sevgili kadınlar kulübü. 3-4 gündür vajinal ağrım var. Tabiri caizse içime demir sopa sokmuşlar gibi ağrıyor. En çok idrarımı yaparken idrar bitince son bir kaç damlayı bırakırken ağrıyor sanki oraya bıçak sokuyorlarmis gibi. Canım çok yanıyor. Kötü koku ve akıntı yok. İdrar tahlili temiz çıktı. Sebebi ne olabilir? Beni ne rahatlatabilir? Deneyimleyen ve çözüm bulan var mı? Doktora git demeyin lütfen gittim ve sebebini öğrenemedim.
Doktor cozum bulmadan nasil gonderdi sizi anlamadm. Idrarda yoksa kadin doguma gidio bi baktirin vajinada mantar olabilir rahimde kist olabilir hersey olabilir burda sunu yapin bunu yapin dersek belki daha kotu olmasina sebep olabilir yarin ilk is daha iyi bi doktora danisin

Adet öncesi ve bitiminde olabiliyor. Adet dönemi esnasında veya sonunda olduğunda durumun tahrisle ilgili olabileceği kuruluk ile ilgili olabileceği belirtiliyor. Böyle bir durum söz konusu ise, basit bir sebep ise zaten sıcak su torbası ile 1 gün istirahat ettiğinizde yok olması ve tekrarlamaması beklenir. Aksi takdirde bir kadın doğum uzmanına gitmelisiniz. Mantar enfeksiyonu vs gibi durmuyor. Yaşamadım fakat farklı belirtileri olduğunu biliyorum.

Dr sebebini araştırıp bulmadan nasıl gönderdi ki. Başka bir dr gidin. Birçok sebebi olabilir. Burdan ne desek boş..

İltihap olabilir belki

Back
X