vajinadaki ne olabilir?

berl00p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
116
11
28
33
arkadaslar vajinamin tam girisinde alt tarafta hafif disarda kaliyo icerde var mi tam bilmiyorum elime kucuk ufak bilye tanesinden daha kucuk sert birsey geliyo iliski esnasinda aci veriyor.elimle dokundugum zamandada hafif aciyor ne olabilir sizce cok.endise ediyorum ya yardim edin lutfen

Hemen yarin jinekologa gidin. Ancak doktor bilir.
kucuk bebegim var 3 ay oldu dogum yapali 3 ay oncesinde bisey yoktu lohusaligim bitti iliskide aci cekmeye basladim tahminen ne olur burda biraz daha bazi arkadaslar az cok bilgi sahibi oluyolar ondan yazmak istedim doktora gidicem zaten ama yinede icim icimi yiyor

arkadaslar vajinamin tam girisinde alt tarafta hafif disarda kaliyo icerde var mi tam bilmiyorum elime kucuk ufak bilye tanesinden daha kucuk sert birsey geliyo iliski esnasinda aci veriyor.elimle dokundugum zamandada hafif aciyor ne olabilir sizce cok.endise ediyorum ya yardim edin lutfen
Bartholin kisti olabilir mi acaba? Yine de kadın doğum doktoruna gidin mutlaka aksatmayın

Ayni sorundan konu acan olmustu burda .Elinize gelen sey cilt icinde mi ? Benim de acı ile hissettigim oyle bir sislik olmustu vagina girişinde yillar once.Dr gittigimde ,cildi bir durum oldugunu soyledi ,halk arasinda çıban denen seymis.antibiyotik ve merhem vermisti.Gunlerce iltihabi akti.ay gecti de ancak yeri toparlanmisti.oyle bir sey de olabilir mi siz de bilmiyorum.ihmal etmeyin ama daha fazla.mutlaka gidin ilk firsatta.gecmis olsun.

Ayni sorundan konu acan olmustu burda .Elinize gelen sey cilt icinde mi ? Benim de acı ile hissettigim oyle bir sislik olmustu vagina girişinde yillar once.Dr gittigimde ,cildi bir durum oldugunu soyledi ,halk arasinda çıban denen seymis.antibiyotik ve merhem vermisti.Gunlerce iltihabi akti.ay gecti de ancak yeri toparlanmisti.oyle bir sey de olabilir mi siz de bilmiyorum.ihmal etmeyin ama daha fazla.mutlaka gidin ilk firsatta.gecmis olsun.
ya sanki icinde boyle ama cok kucuk gorunurde hic bisey yok aslinda esimle birlikte olduktan sonra kuruluktan dolayi vajina icimde catlak olusmus doktora gitmistim gecen hafta krem verdi simdilik onda sikintim yok gibi ama simdide o kucucuk.top gibi olan sey canimi.sikiyo aslinda kotu bisey olsa doktorum alttan baktiginda gorurdu diyorum ama niye oldu bilmiyorum bindan oncede birlikte olurken canim aciyodu

Back