- Konu Sahibi nalan sahin
Neyse ki kestirmiş erkek organı değilmiş o görüntü 2 aydır gözümden gitmiyorUsjsbdbdbdvd
Daha neler gorecegiz diyorum;
Bu da oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ki kestirmiş erkek organı değilmiş o görüntü 2 aydır gözümden gitmiyorUsjsbdbdbdvd
Daha neler gorecegiz diyorum;
Bu da oluyor
Alta bak yazdığıma ondan bahsettimKiz aklima sey geldi;
Hani anasayfaya kabak gibi bi foto atmıştı biri
Ben de seyimi bole yaptiracam diye
O goruntu hafizama kazindi bak hala gozumun onune geliyo
Unutamiyooom katiiip
Mini etek tavsiyesi veren Üftade yı unutmayalımGene aklıma pipisine terlik takıp foto atan geldi bak
Ya o arka kapinin genisligiNeyse ki kestirmiş erkek organı değilmiş o görüntü 2 aydır gözümden gitmiyor
Ya o arka kapinin genisligi
Yemin ediyorum guzel bisi olsa aklimda kalmaz
Gicikligina iste; ciz desen cizerim oyle aklimda
Kizim benim sansim yok diyom neden anlamiyon hshsajskskznzYaaa yeminle gözlerimden yaş aktı gece gece
Hoş değil hoş olsa aklımızda kalmaz . Boş işler bunlar ama işte gülüyoruz napalim anca bunlaraKizim benim sansim yok diyom neden anlamiyon hshsajskskznz
Hani estetik bisi olsa aklimda kalmaz
Bedeviyim ben bahtsiz bedevi
Bura birgün beni öldürecek gülmekten
Bura birgün beni öldürecek gülmekten
şu yakında hemoroid i fırlamış biri fotosunu çekip atacak acaba bu ne diye ?
ayyy Allah korusun o kadarını da mide kaldırmaz yaaaşu yakında hemoroid i fırlamış biri fotosunu çekip atacak acaba bu ne diye ?
Ben buradan herşey beklerim yeni üye varsa potansiyel güç vardırayyy Allah korusun
tecrübe sahibi olduk sayelerindeBen buradan herşey beklerim yeni üye varsa potansiyel güç vardır
He birde uyarınca bizlere hemen niye baktın ,bakmasaydin vs lere giriyorlar o da ayrı . Sen niye buraya attın ? Atmasaydin . Tiksinç . Kendi seyimizden bile igreniyoruz kaldı milletin şeyitecrübe sahibi olduk sayelerinde
aynen birandan biz suçlu oluyoruz üstüne birde hakarete uğruyoruz sanki biz göster demişiz gibi tövbe yarabbimHe birde uyarınca bizlere hemen niye baktın ,bakmasaydin vs lere giriyorlar o da ayrı . Sen niye buraya attın ? Atmasaydin . Tiksinç . Kendi seyimizden bile igreniyoruz kaldı milletin şeyi
Neyse ki gelişleri ile gidişleri bir oluyor aklın yolu bir . Gitmiş yeni üyeaynen birandan biz suçlu oluyoruz üstüne birde hakarete uğruyoruz sanki biz göster demişiz gibi tövbe yarabbim
görmez olaydık bu gözlere zemzem napsin kiAllah'ım kızlar ne gördünüz siz kıyamam yaa zemzemle yıkayın gözlerinizi