vajinadaki kabarciklar (resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
giphy.gif

:kusmuk:

mesai saatleri dışında genital bölge görmek istemiyorum artık yeteeer :KK61::KK61:

Ama ben gormedim 😄😄😄
Saka saka sadece sivilcenin buyugu sıksan sıkılmaz icinde surekli birsey varmis gibi donem donem artar bazen hic olmaz hatta
Bence hormonal cunku hamile iken hic cikmiyor
Tedavisi yok bir kere oldugu zaman bir daha hic gitmez ucuk gibi dusun vucudumuzda yasiyor donem donem cikiyor
Agda sonrasi olusuyor genelde hijyenle de cok alakali

Ama ben gormedim 😄😄😄
Saka saka sadece sivilcenin buyugu sıksan sıkılmaz icinde surekli birsey varmis gibi donem donem artar bazen hic olmaz hatta
Bence hormonal cunku hamile iken hic cikmiyor
Tedavisi yok bir kere oldugu zaman bir daha hic gitmez ucuk gibi dusun vucudumuzda yasiyor donem donem cikiyor
Agda sonrasi olusuyor genelde hijyenle de cok alakali
Sivilceleri sıkalım istedi sanırım🤷

arkadaşlar buraya dusuk yaptığı bebeği koyanlar var neden bu kadar gerildiniz başlıkta yazıyor kendiniz giriyorsunuz ben koymuşum ssizene yardim etmek isteyen eder boş konuşmayin allah askina bu kadar toxic olmayın
O da yasak bu da yasak hanım efendi.biz vajina görmek zorunda mıyız

arkadaşlar buraya dusuk yaptığı bebeği koyanlar var neden bu kadar gerildiniz başlıkta yazıyor kendiniz giriyorsunuz ben koymuşum ssizene yardim etmek isteyen eder boş konuşmayin allah askina bu kadar toxic olmayın
iyii fotolu diye başlık atınca herkes herseyinin fotosunu atsınmi yani size göre normal yani

Yok artık, abort bebeği koyan mı oldu? 😱😱

iyii fotolu diye başlık atınca herkes herseyinin fotosunu atsınmi yani size göre normalmi yani
kardeşim banane yardımcı olacak insan bakar insanlar uyarıyor burda ahlak bekçiliği yapmayın uygun bulmasak koymayız gördüğünüz vücuttan bir parça bilinmedik bir yer degil uzaylı gormediniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back