- 16 Haziran 2021
- 17
- -6
- 1
- 24
- Konu Sahibi nalan sahin
-
yanlış bir şey olduğu için degil insanların salak saçma tepki vermesi sorumu sabote ettiNeden sildin fotoğrafı? Hayır sürekli insanlara bakmayın diyorsun size ne falan diyorsun. Sildigine göre yanlış birşey yaptığının sen de farkındasın. Boşuna burda insanlara yükselme :)
sen yapma nolurBir insan kendine neden bunu yapar
Toxic kadar başınıza taş düşsün iyi ki bi kelime öğrendinizarkadaşlar buraya dusuk yaptığı bebeği koyanlar var neden bu kadar gerildiniz başlıkta yazıyor kendiniz giriyorsunuz ben koymuşum ssizene yardim etmek isteyen eder boş konuşmayin allah askina bu kadar toxic olmayın
Tamamsen yapma nolur
Salak saçma? Biraz üslubun bozuk sanırım. Hem yasak fotoğraf atıyorsun hem hakaret ediyorsun.yanlış bir şey olduğu için degil insanların salak saçma tepki vermesi sorumu sabote etti
bizde sizin özel bolgenizi görme meraklısı değiliz vücudun parcasiysa kolunun bacağının yada elinin fotosunu attinda bizmi yadirgadik gerçekten bu kadar normalmi geliyor sizekardeşim banane yardımcı olacak insan bakar insanlar uyarıyor burda ahlak bekçiliği yapmayın uygun bulmasak koymayız gördüğünüz vücuttan bir parça bilinmedik bir yer degil uzaylı gormediniz
gerçekten ne attığın fotonun ne de ne konuştuğunun farkında değilsin üslubunu düzelt önce burda hakaret edemezsinyanlış bir şey olduğu için degil insanların salak saçma tepki vermesi sorumu sabote etti
bizde sizin özel bolgenizi görme meraklısı değiliz vücudun parcasiysa kolunun bacağının yada elinin fotosunu attinda bizmi yadirgadik gerçekten bu kadar normalmi geliyor size
[/QUOTEben bu kadar takmadım niye derdine düştünüzbizde sizin özel bolgenizi görme meraklısı değiliz vücudun parcasiysa kolunun bacağının yada elinin fotosunu attinda bizmi yadirgadik gerçekten bu kadar normalmi geliyor size
takmadığın belli ben niye derdine düşeyim senin şeyinin yanlış olduğunu söyledim
Ben de gormedim ilk defa sansim gulduBen görmedim çok üzüldümmanyak mısiniz ya
bende görmeseydim keşkeBen de gormedim ilk defa sansim guldu
Şeyinizi bile çekip atıyorsunuz insan haya eder pes doğrusuben burda çözüm arıyorum resimli olduğu yazıyor sadece kiricisiniz
UsjsbdbdbdvdŞeyinizi bile çekip atıyorsunuz insan haya eder pes doğrusu
keşkeŞeyinizi bile çekip atıyorsunuz insan haya eder pes doğrusu
NeeeyGene aklıma pipisine terlik takıp foto atan geldi bak
Kiz aklima sey geldi;Zahmet edip doktora gidin efendim, ne diye özel bölgenizi buraya atıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?