- 19 Aralık 2014
- 5.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 47.784
- 748
- Konu Sahibi nalan sahin
-
Üzdün. Baksan ne olurdu
mesai saatleri dışında genital bölge görmek istemiyorum artık yeteeer
Sivilceleri sıkalım istedi sanırımAma ben gormedim
Saka saka sadece sivilcenin buyugu sıksan sıkılmaz icinde surekli birsey varmis gibi donem donem artar bazen hic olmaz hatta
Bence hormonal cunku hamile iken hic cikmiyor
Tedavisi yok bir kere oldugu zaman bir daha hic gitmez ucuk gibi dusun vucudumuzda yasiyor donem donem cikiyor
Agda sonrasi olusuyor genelde hijyenle de cok alakali
arkadaşlar buraya dusuk yaptığı bebeği koyanlar var neden bu kadar gerildiniz başlıkta yazıyor kendiniz giriyorsunuz ben koymuşum ssizene yardim etmek isteyen eder boş konuşmayin allah askina bu kadar toxic olmayınSivilceleri sıkalım istedi sanırım
Sıkmayla bitse tekrar daha cok cikiyor bende 1 tane vardi sıktım 2 oldu sonra 3 4 5 olduSivilceleri sıkalım istedi sanırım
O da yasak bu da yasak hanım efendi.biz vajina görmek zorunda mıyızarkadaşlar buraya dusuk yaptığı bebeği koyanlar var neden bu kadar gerildiniz başlıkta yazıyor kendiniz giriyorsunuz ben koymuşum ssizene yardim etmek isteyen eder boş konuşmayin allah askina bu kadar toxic olmayın
Nerde dusuk bebekleri ben hic denk gelmedimarkadaşlar buraya dusuk yaptığı bebeği koyanlar var neden bu kadar gerildiniz başlıkta yazıyor kendiniz giriyorsunuz ben koymuşum ssizene yardim etmek isteyen eder boş konuşmayin allah askina bu kadar toxic olmayın
canım arkadaşım baslikta ne yazıyor bak RESIMLIO da yasak bu da yasak hanım efendi.biz vajina görmek zorunda mıyız
Neyse sildiniz zaten sorun yok.siz doktora gidin mutlakacanım arkadaşım baslikta ne yazıyor bak RESIMLI
olur mu bakmayın zira insanların başı agrir bu sefer sivilce sikmak degil 5 haftalık ölü bebeği diriltmeye calisirsinizNerde dusuk bebekleri ben hic denk gelmedim
at tutan mi varİyi ben de başlığa yazayım sonra nude atayım
iyii fotolu diye başlık atınca herkes herseyinin fotosunu atsınmi yani size göre normal yaniarkadaşlar buraya dusuk yaptığı bebeği koyanlar var neden bu kadar gerildiniz başlıkta yazıyor kendiniz giriyorsunuz ben koymuşum ssizene yardim etmek isteyen eder boş konuşmayin allah askina bu kadar toxic olmayın
Yok artık, abort bebeği koyan mı oldu?arkadaşlar buraya dusuk yaptığı bebeği koyanlar var neden bu kadar gerildiniz başlıkta yazıyor kendiniz giriyorsunuz ben koymuşum ssizene yardim etmek isteyen eder boş konuşmayin allah askina bu kadar toxic olmayın
kardeşim banane yardımcı olacak insan bakar insanlar uyarıyor burda ahlak bekçiliği yapmayın uygun bulmasak koymayız gördüğünüz vücuttan bir parça bilinmedik bir yer degil uzaylı gormediniziyii fotolu diye başlık atınca herkes herseyinin fotosunu atsınmi yani size göre normalmi yani
Yok artık, abort bebeği koyan mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?