vajinada ve idrar yerinde dolgunluk hissi

emosruzgar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
23
4
kızlar mrb benim birkaç gündür vajinada ikindigimiz zaman baskı hissi olur ya bu bende sürekli oluyor ve idrar yerindw yanma var bazen idrarmi yapıyorum bi kaç dk sonra tekrar idrarım varmis gibi hissediyorum aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür edrim

kızlar mrb benim birkaç gündür vajinada ikindigimiz zaman baskı hissi olur ya bu bende sürekli oluyor ve idrar yerindw yanma var bazen idrarmi yapıyorum bi kaç dk sonra tekrar idrarım varmis gibi hissediyorum aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür edrim
Sistit gibi bir sey mi acaba? Bence bi muayene olun.

İdrar yolu enfeksiyonuna benziyor afedersin ucunda idrar kalmış gibi 1 2 damla geliyorsa.. Yine de muayane olun belki de hafif bir üşütmedir. Geçmiş olsun şimdidenHoppa

7 yillik evliyim canım olmazsa bi dr a goruneyim önümüzdeki ayda tüp bebeğe başlamayı planlıyorduk umarım büyük bir sıkıntı çıkmaz başıma
Korkma, iltihap enfeksiyon falandir hemen geçer ilac tedavisiyle. Iltihap falansa kefir al iç. Migrosta buyuk marketlerde kefir mayasi var kendin mayalarsin. Cok faydali.

canım belirtiler idrar yolları enf gibi duruyor biraz ertelersen sistite dönebilir. sistit de mesane iltihabı demek. suya atılan tek dozluk ilaçlar var çözünen onlar hemen geçiriyor öyle bişiyse tüp bebeğe kadar geçer ,hayırlısı olsun

canım belirtiler idrar yolları enf gibi duruyor biraz ertelersen sistite dönebilir. sistit de mesane iltihabı demek. suya atılan tek dozluk ilaçlar var çözünen onlar hemen geçiriyor öyle bişiyse tüp bebeğe kadar geçer ,hayırlısı olsun
Allah razı olsun canım en kısa zamanda gidicem dr a insallah dediğin gibi hafif aralayabileceğim birseydir

Bendede olmusdu sizin gibi idrara gideedim wvden cikar cikmaz bidaha girerdim ama aciyla 2 damla anca idrarim cikardi enfeksiyon demisdi doktor normalde toz yada fitil olarak bir ilac yaziyolar tek 1 tane onu icdiginizde ertesi gune hc biseyiniz kalmiyo 🤗

Bendede olmusdu sizin gibi idrara gideedim wvden cikar cikmaz bidaha girerdim ama aciyla 2 damla anca idrarim cikardi enfeksiyon demisdi doktor normalde toz yada fitil olarak bir ilac yaziyolar tek 1 tane onu icdiginizde ertesi gune hc biseyiniz kalmiyo 🤗
vajina bölgesinde sizde de baskı olmuşmuydu canım afedersin sanki ikinmissin da vajina bilgen ve idrar yeri dışa çıkacakmış gibi oluyor

vajina bölgesinde sizde de baskı olmuşmuydu canım afedersin sanki ikinmissin da vajina bilgen ve idrar yeri dışa çıkacakmış gibi oluyor
Aynen oyleydi cok aci verici biseydi calisdigim zamandi ozamn okadar kotuyduki isde duramamisdim doktora gitmisdim ama dedigim ilac ertrsi gunu bise koymuyo bana ebe yazmisdi genekologum yokdu

X