vajinada şişlik

bilgeunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
35
0
86
36
İstanbul
slm arkadaşlar benim vajinanım sağ tarafında oldukça büyük bir şişlik oluştu dr gittim ve bana salgı bezlerim tıkandığını iltihap olduğunu ve akne oluştuğunu söyledi.bana o aknenin operasyon ile alınması gerektiğini söyledi.ben korktum ya.ilaç verdi.2 gün sonra gel alalım dedi.bende ilk defa bu dr muane oldum.bilmiyorum.ne yapsam karar veremedim.korkuyorum...........:sinifsinif:

geçmiş olsun bence başka bir doktora daha görünün a.s
bu gibi durumlarda en az 3 doktora görünmeli neler oluyor hastanelerde
hemen kesip biçtirmeyin kendinizi araştırın tekrar geçmiş olsun:1hug:

Bence de bir doktora daha muayene olun sonra karar verin...
Geçmiş olsun...

bartholın kıstı dedı banada aynı sıkayet bendede vardı amelıyat oldum gecen carsamba hıc acımadı amelıyat sonrası ama suanda hala sızlıyor benımkı sıslık ınmedı bıde amelıyattan sonra.sadece ıcındekı ıltıhabı aldılar bıraz daha sıslıkvar.

Benim geçen yıl olmuştu benzer bir şişlik. Hafif anesteziyle aldı doktor. Tahlile gönderildi.Daha ayrıntılı şekilde incelenmesi gerekiyor yazıyordu. O zaman şikayetlerim geçmişti ama şimdi 25 gün önce doğum yaptım. O şişlik yine oldu.Kaşıntı ve otururken hafif ağrı oluyor. Tekrar dr.a gideceğim. Bu sefer başka bir ilde başka bir dr.a Geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…