vajinada kuruluk

amante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
107
1
46
Ankara
önceden öyle bir problemim yoktu ama son zamanlarda vajina kuruluğu yaşıyorum o yüzden de cinsel hayatta isteksizlik başladı..birde beyaz kokusuz süt gibi bir akıntı var neden olabılır bu vajina kuruluğu için önerebileceğiniz bir bitkisel formul varmı doktora gıtmeyi istiyorum ama mayısın ılk haftası gidebilirim umarım kotu birşey yoktur bana yardımcı olursanız sevinirim

ilk evlendiğim zamanlar da o bende de çok fazla oluyordu hatta ben bir dönem ilişkiye alışana kadar vajina kayganlaştırıcı jel kullandım bu beni uzun süre rahatlattı ve idare etti.ben süpermarketin kozmetik bölümünden almıştım ismini burda veremiyorum ama hemen hemen her markette bulunuyor.şimdi son 1 yıldır düzene girdi çok şükür çünkü hiç kolay birşey değil yaşayan bilir ancak sana bunu tavsiye edebiliyorum umarım sende kurtulursun

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim hormonsal bir sebeb yoksa senin dediğin gibi kayganlaştırıcı yı denıycem ama öncelikle doktora görünmem gerek birde hayıt tohumunu demleyip içmek vajina kuruluğuna iyi geliyormuş diye duydum acaba bilgisi olan varmı ....

aynı sorun bendede var, doktor banada kaydırıcı jel önerdi, ben memnunum. ama su bazlı bir ürün kullan mutlaka

Merhaba çok geç kalmış olabilirim belki ama çok ilginç bir tavsiyede bulunacağım. Doğal taşlar çok işe yarıyor. Gidiyosunuz bir doğal taş alıyosunuz bıldırcın yumurtası büyüklüğünde pürüssüz yüzeyli. Onu vajinanıza yerleştirin ve uyuyun. O kendiliğinden çıkıcaktır ertrsi gün felan. Ama ıslanma sorununu çözüyor daha istekli ve ıslak oluyorsunuz göreceksiniz.

Back