- 23 Mayıs 2019
- 647
- -40
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
İdrarımda yanma da oluyor bazen ama koku vajinamdan geliyor yani. Vajinamda çok fazla kaşıntı olmuyor. Koku yeni başladı bu arada geçen seferki koku ile aynı koku.İdrar yolu enfeksiyonu veya vajinal mantar olabilir mi acaba
4-5 ay önce vajinamda yoğun koku problemi vardı. Tuvalete gitsem tuvalette o koku kalıyordu. Bulunduğum oda bile kokuyordu. Sonra annem durumu fark etti sirkeli su yapıp bana verdi 2-3 gün kullandım koku geçti.
Şimdi yine vajinamdan koku gelmeye başladı ve sarı renkli akıntım oldu sabah. Korkuyorum acaba bir hastalık mı kaptım? Daha önceki hastalığım geçmedi mi acaba onunla mı ilgili? Ama 4-5 aydır da hiç koku şikayetim yoktu sirke kullanınca kötü koku geçmişti.
Şu an öyle bir koku yok 4-5ay önceydi o koku. Sirke kullanınca geçmişti tamamen. Şimdi yine başladıBüyük ihtimalle vajinal enfeksiyon mevcut, jinekologa görünmenizi oneririm. Yalniz odayi kokutup disaridan alinacak kadar fazla kokmasi bana garip geldi, doktora kesinlikle gitmeniz gerektigini dusunuyorum.
Ama mantar olsaydı sarı değil beyaz renkte akıntım olmaz mıydı?Mantar da koku oluyor mantardir .
Bende mantar varken doktor akıntı yeşil mi diye sormuştu ama değildiAma mantar olsaydı sarı değil beyaz renkte akıntım olmaz mıydı?
Doktora gideceğim ama bütün randevular dolu. Mecbur sistemden sürekli kontrol edip uygun bi zamana randevu alıcamBir jinekoloğa muayene olmanızı öneririm. Sirke vb ürünler ancak geçici çözüm olabilir, bağışıklık sisteminiz zayıfladığı anda da tekrar eder. Bu tip sorunlardan antibiyotik tedavisine başlamadan kalıcı olarak kurtulmak mümkün değil maalesef.
Peki koku oluyor muydu? Bayat balık gibi? Yani gerçi bayat balık kokusunu bilmiyorum ama kötü kokuyor ekşimsi bi kokuBende mantar varken doktor akıntı yeşil mi diye sormuştu ama değildi
Talep oluştur başka türlü denk gelmiyor malesefDoktora gideceğim ama bütün randevular dolu. Mecbur sistemden sürekli kontrol edip uygun bi zamana randevu alıcam
Koku oluyor sirkeli su ile dışardan temizlik sağlanır ama kadın doğum uzmanları içerden temizlenmesi için ilaç veriyor kişiye göre yine de doktor muayenesi şartPeki koku oluyor muydu? Bayat balık gibi? Yani gerçi bayat balık kokusunu bilmiyorum ama kötü kokuyor ekşimsi bi koku
Evet doktora gideceğim zaten. Çok teşekkür ederimKoku oluyor sirkeli su ile dışardan temizlik sağlanır ama kadın doğum uzmanları içerden temizlenmesi için ilaç veriyor kişiye göre yine de doktor muayenesi şart
Kaşıntı ve yanma idrar yolu enfeksiyonu ama idrar tahlili yaptırİdrarımda yanma da oluyor bazen ama koku vajinamdan geliyor yani. Vajinamda çok fazla kaşıntı olmuyor. Koku yeni başladı bu arada geçen seferki koku ile aynı koku.
Balık gibi koku varsa mantardan ziyade enfeksiyondur. Hamile kalmadan önce başıma geldi fitil ve antibiyotik tedavisi gördüm.Peki koku oluyor muydu? Bayat balık gibi? Yani gerçi bayat balık kokusunu bilmiyorum ama kötü kokuyor ekşimsi bi koku
Eş tedavisi de gördünüz mü?Balık gibi koku varsa mantardan ziyade enfeksiyondur. Hamile kalmadan önce başıma geldi fitil ve antibiyotik tedavisi gördüm.
Hayır eşim tedavi olmadı. Benim tedavimden sonra tekrarlamadı enfeksiyon.Eş tedavisi de gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?