• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada Koku olanlardan Yardım,

bilgice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
32
5
86
Merhabalar bayanlar,
vajinamda her gün düzenli banyo yapmama rağmen içten içe kötü bir koku geliyor bunu çözüm bulamıyorum. DR gittiğimde hap ve fitil veriyor kısada olsa bir çözüm ama yine yenileniyor belli bir dönemde sizce neden dir . evli bir bayan olarak zor durumdayım.İnsan kendini kötü hissediyor .
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bende aynı dertten muzdaribim doktor habire fitil veriyo bikaç gün iyi sonra yeniden oluyor :( ne yapmak lazım ???

tam 4 ay boyunca kutu kutu fitil antibiyotik ve vajinal krem kullanmamama rağmen geçen fakat tekrarlayan kokum oldu. artık ağlıyordum durumuma geçmiyor diye en son tuvalette ılık hatta sıcağa yakın su ile temizlenene, pantolon içine kalın çoraplar giyip çamaşırımı ütüleyerek giyene kadar devam etti. bunlardan sonra bende koku kalmadı
günlük ped kullanmayın ben çok kullanırdım
sık çamaşır değiştirin
regl dönemlerinizde kullandığınız ped önemli kesinlikle kokulu olmayacak

tam 4 ay boyunca kutu kutu fitil antibiyotik ve vajinal krem kullanmamama rağmen geçen fakat tekrarlayan kokum oldu. artık ağlıyordum durumuma geçmiyor diye en son tuvalette ılık hatta sıcağa yakın su ile temizlenene, pantolon içine kalın çoraplar giyip çamaşırımı ütüleyerek giyene kadar devam etti. bunlardan sonra bende koku kalmadı
günlük ped kullanmayın ben çok kullanırdım
sık çamaşır değiştirin
regl dönemlerinizde kullandığınız ped önemli kesinlikle kokulu olmayacak

taharet musluğuda sıcak akmıyorki buz gibi ondan da olabilir mi acaba ?

taharet musluğuda sıcak akmıyorki buz gibi ondan da olabilir mi acaba ?

Aslında sıcak suyla yıkamanın yaratından çok zararı var aslında. Bir kaç püf nokta var arkadaşlar iç çamaşırları pamuklu olmalı ütülemelisiniz. Taharattan sonra güzelecek kurulayın. Genişleme bölgeye şampuan parfüm kokulu pedler kullanmayın.

Merhaba, annem hayatının çoğunu kozmetik hayatının içinde geçirdi ve camiasında hatrı sayılır :) sevilir. Almanyada bulunmuş uzun yıllar ve istanbula 2 kozmetik markanın distrübütörlüğünü alarak gelmiş.

Şimdi bu vesileyle benim elime vajinadaki kötü kokuyu geçirmeye yardımcı 4 ürün geldi. Yıkama için şampuanı,2 çeşit krem (yoğunluğa göre) ve depdorantı var. Ben arkadaşıma verdim,ertesi gün koku olayı geçti. Zaman zaman bu problemi yaşıyodu ve bir türlü kokuyu geçiremiyodu. Kemdimden iğreniyorum diyordu. Ürün Almanyadan geliyor ve avrupada eczanelerde satılıyor.
Bende getirmeyi düşünüyorum ama bu konuda çok dertli olan birine hediye etmek istiyorum. Ve gerçekten yorum almak isterim.

Back