- 7 Mayıs 2024
- 83
- 33
-
- Konu Sahibi Girlstalks2024
Gece kaşıntısı yok aslındaÖyle oluyor ip gibi. Cocukken olmuştu bende de. Ama sarımsak ye bol bol. Yoğurtlu sarımsaklı mezeler falan yap. En güzel o sekilde gidiyor çiğ sarımsak. Varsa hemen atıyor o. Kullan 1 hafta falan. Hiçbir şeyin kalmaz Allah ın izniyle. Çok ilaç kullanmıştım. Ailece kullandık bir de geçmedi. Sarımsakla geçmişti yani… bir de bu çok bulaşıcı bir şey. Dışarıda, birinde falan girdiğin tuvaletten, havludan her seyden cok kolay geçiyor. Tuvaleti, kapağını falan çamaşır suyuyla sık temizle. Ortak havlu kullanma bu aralıkta. Başkalarına geçmesin maksat. Tuvaletten sonra da iyixe yıka ellerini… belkide yoktur da. Bunda herkeste hemen olan, en büyük belirti geceleri olan makat kaşıntısıdır
O yoksa %99 yoktur öyle diyeyim sana. Kıl kurdu olup da gece kaşıntısı olmaması imkansızGece kaşıntısı yok aslındateşekkür ederim hangi doktora gitmek gerek acaba aile hekimi iş görür mü
belki kilodun pamuk ipliğiydi.. belki pecete kalıntısı idi..ıyı dusun fakat yine de bi test ver sen .SGece kaşıntısı yok aslındateşekkür ederim hangi doktora gitmek gerek acaba aile hekimi iş görür mü
Rahatladım biraz teşekkür ederimO yoksa %99 yoktur öyle diyeyim sana. Kıl kurdu olup da gece kaşıntısı olmaması imkansız
Ay inşallah öyle bisiydir ama evet gerçekten de bu dikiş yapılan iplik gibiydi kıvrılmış biraz neredeyse şeffaftı rengi, akıntı hafif renkli olmasa asla farketmezdimbelki kilodun pamuk ipliğiydi.. belki pecete kalıntısı idi..ıyı dusun fakat yine de bi test ver sen .S
Kıpırdıyor muyduAy inşallah öyle bisiydir ama evet gerçekten de bu dikiş yapılan iplik gibiydi kıvrılmış biraz neredeyse şeffaftı rengi, akıntı hafif renkli olmasa asla farketmezdim
Hayır öyle olsa emin olurdumKıpırdıyor muydu
Yok değil sanırım o zaman teşekkür ederim rahatladımVajinada kıl kurdu olur. Yoğun kaşıntı ve yangı hissetmeniz de lazım, özellikle akşam ve gece saatlerinde kaşıntı yoğunlaşır.