• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada kalp gibi atma

zikzak

Bi Tek Sen Eksiksin
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
69
Puanlar
118
Kızlar bu bir gebelik belirtisi olabilir mi kasılma gibi atma gibi tuhaf rahatsız edici bir durum yaşıyorum 3 gün önce çatlama iğnesi vuruldum bugün sabahtan beri ara ara atma oluyor daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Kızlar bu bir gebelik belirtisi olabilir mi kasılma gibi atma gibi tuhaf rahatsız edici bir durum yaşıyorum 3 gün önce çatlama iğnesi vuruldum bugün sabahtan beri ara ara atma oluyor daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Amin canım rabbim aratmasin isteyen herkese versin.. Benimde adet olacağım zaman oluyor canım ama gebelikde de oluyormuş diye duymuştum ınş bebiştir

Ben bu durumu yaşadım rahmin içinde kalp atışı ya da seğirme gibi şeyler oluyordu. Doktora söylediğimde dalga geçmişti benimle. Sonuç ; hamileydim :) inşallah siz de hamilesinizdir.

Ben bu durumu yaşadım rahmin içinde kalp atışı ya da seğirme gibi şeyler oluyordu. Doktora söylediğimde dalga geçmişti benimle. Sonuç ; hamileydim :) inşallah siz de hamilesinizdir.
Benimde kuzenim böyle olmuştu inanmamıştık ama oda qebelik belirtisiymiş

Benimde kuzenim böyle olmuştu inanmamıştık ama oda qebelik belirtisiymiş
:) Benim ilk defa başıma gelmişti acaba mı demiştim anneme sordum rahim bebeğe hazırlıyor kendini demişti ben bunu doktora dediğim de güldü bana :) testten sonra ben ona güldüm :P

Bende bugün çatlatma iğnesi yaptım. Doktor ilişki günlerimi söyledi. Bide vajinal jel verdi. İlk tedavim. İnşallah Rabbim nasip eder. Nolur dua edin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Dualarım sizlerle rabbim herkese tattirsjn bu duyguyu her şeyin Allahtan olduğuna inanın

Back