Vajinada et benine benzer çıkıntı neden oluşur?

Buse__5xx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
34
11
29
Merhaba 23 yaşındayım evliyim. Vajina girişinde duvar kısmında iç tarafta et beni ya da siğil değil ama sanki etin üstüne çentik atmış da kaldırmış gibi 4 5 tane nokta gibi pembe kısımda etimin renginde ucu sivri çıkıntı var. İlişki sırasında kuruluktan bazen canım yanıyor o çıkıntıların sürtünmeden olduğunu düşünmüştüm. Bayaği uzun zamandır var ama hiç dikkate almamıştım dokunduğumda hafif bir yanma oluyor. Bu neden olmuş olabilir? Önemli bir durum var mıdır? Ne yapmak gerekir?

Çoğalma oldu mu? Hep var mıydı yeni mi oluştu? Eşinizde de bahsettiğiniz şeyden var mı? Çok dokunmayın iyice her tarafınıza bakın, eşinizin de bakın. Birde kaç yıldır cinsel yaşamınız aktif

Acilen doktora kadin doguma gidin, ciddi bisey olabilir.
Sivilce vs olsa bu kadar uzun sure kalmazdi.
Dokundugunuzda acimasi kotu.
Sigil yada cinsel yolla bulasan hastalik olabilir.

Haklısınız ama ağrısı sızısı yok normal zamanlarda ve kendi etim gibi sonradan bi oluşum değil yani. Doktora gittim mixovul verdi kullandim ama gecmedi. Daha once yaşayan varsa bilgi almak istiyorum

Haklısınız ama ağrısı sızısı yok normal zamanlarda ve kendi etim gibi sonradan bi oluşum değil yani. Doktora gittim mixovul verdi kullandim ama gecmedi. Daha once yaşayan varsa bilgi almak istiyorum
Hpv olabilir ihmal etme doktora git.

Vajinit değil de hpv gibi duruyor anlattıklarınızdan. Kocanıza da detaylı bakın ve tekrar soruyorum kaç yıldır aktif cinsel hayatınız var?

Hpv ise umarım değildir ama hpv gibi duruyor çünkü vajina girişinde diyorsunuz, acilen doktora gidin parça aldırmanız gerek. Ne zamandır var, çoğaldı mı bunlara dikkat etmen gerek çünkü doktor da soracak. Eşinizi detaylı muayene edin lütfen.

Drunuz ilaç verirken neolduğunu söylemedi mi?
Geçmediğine göre eşinizde de olabilir başka bişeyde
Trkrar gidin bi dra kullandığınız ilacı 6 yıldır olduğunu ve evli olduğunuzuda söyleyin.

Çoğalma olmadı en yakın zamanda tekrar doktora gideceğim. Eşime baktım ama hic bir sorun gözükmüyor. Girişinde derken dış tarafında degil kizlar. Bu girişin 1 cm falan içinde parcalanmıs kızlık zarının alt tarafında kalıyor. Ben hep sürtünmeden kaynakli etim tahriş olmuş diye düsünüyordum aslinda ama oyle olsa uzun zamandır orada olmaz heralde. Internetten bahsedilen hpv ye baktim onlarla cok alakasiz görünüyor. Bu hpvde parca almak disinda bir tedavi yok mudur?

Hpv de parça alınmaz zaten
Smear gibi sürüntü örneği alınır

Ne kadar zamanda çikiyor sonuçlar bir de tedavi süreci nasil ilerliyor bilginiz var mi
Testin çalışma sıklığına göre değişir.
Özelde yaptırırsanız erken çıkma şansı yüksek
Hpv pozitif çıkarsa tiplendirilmesi yapılır
Çıkan sonuca göre de tedavi şekliniz belirlenir.
İhmal etmeyin lütfen

Kızlık zarının parçası doğumdaki zorlanmayla dışarıda öyle birşey oluşturacağını duymuştum.
Umarım öyledir. Araştırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…