Hpv olabilir ihmal etme doktora git.Haklısınız ama ağrısı sızısı yok normal zamanlarda ve kendi etim gibi sonradan bi oluşum değil yani. Doktora gittim mixovul verdi kullandim ama gecmedi. Daha once yaşayan varsa bilgi almak istiyorum
Vajinit değil de hpv gibi duruyor anlattıklarınızdan. Kocanıza da detaylı bakın ve tekrar soruyorum kaç yıldır aktif cinsel hayatınız var?Haklısınız ama ağrısı sızısı yok normal zamanlarda ve kendi etim gibi sonradan bi oluşum değil yani. Doktora gittim mixovul verdi kullandim ama gecmedi. Daha once yaşayan varsa bilgi almak istiyorum
YapmadımDoğum yaptınız mı?
Hpv de parça alınmaz zatenÇoğalma olmadı en yakın zamanda tekrar doktora gideceğim. Eşime baktım ama hic bir sorun gözükmüyor. Girişinde derken dış tarafında degil kizlar. Bu girişin 1 cm falan içinde parcalanmıs kızlık zarının alt tarafında kalıyor. Ben hep sürtünmeden kaynakli etim tahriş olmuş diye düsünüyordum aslinda ama oyle olsa uzun zamandır orada olmaz heralde. Internetten bahsedilen hpv ye baktim onlarla cok alakasiz görünüyor. Bu hpvde parca almak disinda bir tedavi yok mudur?
Ne kadar zamanda çikiyor sonuçlar bir de tedavi süreci nasil ilerliyor bilginiz var miHpv de parça alınmaz zaten
Smear gibi sürüntü örneği alınır
Testin çalışma sıklığına göre değişir.Ne kadar zamanda çikiyor sonuçlar bir de tedavi süreci nasil ilerliyor bilginiz var mi
Kızlık zarının parçası doğumdaki zorlanmayla dışarıda öyle birşey oluşturacağını duymuştum.Çoğalma olmadı en yakın zamanda tekrar doktora gideceğim. Eşime baktım ama hic bir sorun gözükmüyor. Girişinde derken dış tarafında degil kizlar. Bu girişin 1 cm falan içinde parcalanmıs kızlık zarının alt tarafında kalıyor. Ben hep sürtünmeden kaynakli etim tahriş olmuş diye düsünüyordum aslinda ama oyle olsa uzun zamandır orada olmaz heralde. Internetten bahsedilen hpv ye baktim onlarla cok alakasiz görünüyor. Bu hpvde parca almak disinda bir tedavi yok mudur?
Çok teşekkür ederimTestin çalışma sıklığına göre değişir.
Özelde yaptırırsanız erken çıkma şansı yüksek
Hpv pozitif çıkarsa tiplendirilmesi yapılır
Çıkan sonuca göre de tedavi şekliniz belirlenir.
İhmal etmeyin lütfen