Vajinada et benine benzer çıkıntı neden oluşur?

Anlattiklariniz hsv herpes virusu olabilir genital herpes diyede geciyor genelde erkek partnerden oluyor bu tur hastaliklar benimde var ama genital degil ellerimde oluyor ucuk virusu eritema multiforme diye geciyor suan tedavi goruyorum 5 aydir valtrex adli ilac iciyorum gunde 1 tane ve bu virusun tedavisi yok malesef ihmal almadan bence gidin tavsiyem dermotolok ama kadin dogum doktoruda anlayabilir gibime geliyor genital herpesi olan kisilere genelde sezaryen yapiliyor ins degildir ama oyleyse bile aklinizda bulunsun cok gecmis olsun

Yok canım senin dediğine de baktım ama onla hic alakasi yok. En son fotografini cekip atacagim o da olmayacak :halay:

Merhaba 23 yaşındayım evliyim. Vajina girişinde duvar kısmında iç tarafta et beni ya da siğil değil ama sanki etin üstüne çentik atmış da kaldırmış gibi 4 5 tane nokta gibi pembe kısımda etimin renginde ucu sivri çıkıntı var. İlişki sırasında kuruluktan bazen canım yanıyor o çıkıntıların sürtünmeden olduğunu düşünmüştüm. Bayaği uzun zamandır var ama hiç dikkate almamıştım dokunduğumda hafif bir yanma oluyor. Bu neden olmuş olabilir? Önemli bir durum var mıdır? Ne yapmak gerekir?

Canım korkutmak istemem ama genital siğil olabilir bnde 23 yasındaym evliyim ve 2-3 aydır tedavi sürecindeyiz çoğalıp çoğalmadığına falan dikkat et ve bi kadın hastalıkları ve dogum uzmanına git geç olmadan erken teshiş herzmn daha iyi

X