• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinaa darligiii ameliyattttt lütfen yardım edinnnnn:-(:-(

Canim bende gecen hafta cuma oldum vajina darlığından benim biraz sıkıntılı oldu ameliyattan sonra agri ve oturmakta zorlandim ama herkeesin oyle olmuyormus doktor 10gun sonra birlikte olabiirsiniz dedi ama bakalim gelismeleri yazarim

Arkadaşlar herkese selamlar ben cok şükür ki kurtuldum tek kaybim gecen 1.5 yilim oldu cnku gerçekten bi sorun varmış ortada ve doğuştan gelen bi sorun ama hep erteledik vakit kaybettik nyseki smdi btti bu kabus okdr basitmis ki gercekten görünce kendime inanamadım bumuydu okdr kafamda büyüyen sorun kesinlikle vakit kaybetmeyin doktora gdin bnm gbi olablrsnz bn suan cok mutluyum tek seansta bitti darisi tüm bayanlarin başına.

Kizla emla kremi kullanin bana cok büyük faydasi oldu
merhaba everdeen 2,5 aylık evliyim ve emla kullanıyorum hala ilişkiye giremedik:KK61:birleşmeye çalıştığımda vajinamın içi inanılmaz yanıyo,lütfen bana yardımcı olun bunalıma girdim:KK61:

kızlar lütfen yardımmm:( 2.5 aylık evliyim ve eşimle her denememizde orası tahriş oluyor bikaç gün acıyor fakat bu kadar tahrişe rağmen hiç kan gelmiyor,20 gün önce doktora gittiğimde kızlık zarın hafif kalın gibi dedi yani gerçekten kalınmı?
kan gelmemesinin nedeni kalınlığındanmı?

kızlar lütfen yardımmm:KK43: 2.5 aylık evliyim ve eşimle her denememizde orası tahriş oluyor bikaç gün acıyor fakat bu kadar tahrişe rağmen hiç kan gelmiyor,20 gün önce doktora gittiğimde kızlık zarın hafif kalın gibi dedi yani gerçekten kalınmı?
kan gelmemesinin nedeni kalınlığındanmı?
yogun iliski sebebiyle tahris normal, iyi bir kayganlastirici edinin.
kan ise herkesten gelmez zaten.
benden hic gelmedi mesela. dra gitmedim gerci bilmiyorum neden gelmedigini.

yogun iliski sebebiyle tahris normal, iyi bir kayganlastirici edinin.
kan ise herkesten gelmez zaten.
benden hic gelmedi mesela. dra gitmedim gerci bilmiyorum neden gelmedigini.
okey kullanıyorum pek etkili değil sanırım

merhaba everdeen 2,5 aylık evliyim ve emla kullanıyorum hala ilişkiye giremedik:KK61:birleşmeye çalıştığımda vajinamın içi inanılmaz yanıyo,lütfen bana yardımcı olun bunalıma girdim:KK61:
canım bi doktora git yanıyosa belki bir sıkıntı vardır mutlaka iyi bir doktor bul ve muayene ol ne oldugu ortaya ıkar korkma bişey yok.ayrıca kızlık zarın kalın oldugu için kan gelmiyordur

Arkadaşlar herkese selamlar ben cok şükür ki kurtuldum tek kaybim gecen 1.5 yilim oldu cnku gerçekten bi sorun varmış ortada ve doğuştan gelen bi sorun ama hep erteledik vakit kaybettik nyseki smdi btti bu kabus okdr basitmis ki gercekten görünce kendime inanamadım bumuydu okdr kafamda büyüyen sorun kesinlikle vakit kaybetmeyin doktora gdin bnm gbi olablrsnz bn suan cok mutluyum tek seansta bitti darisi tüm bayanlarin başına.

canım geçmiş olsun. ben de yeni doktora gttim bende de aynı sorun varmıs. vajinsms değilsin diye düşünüyorm dedi doktor ve zarın doğuştan kalın, delik çok kçk dedi. anestezi ile operasyon tavsiye etti. seni uyuştrmadan yapmış şaşırdım nasıl oldu acıdı mı. belki de çok rahat durduğun için bayıltmaya gerek görmemiştir diye tahmin ettim. şu an ilişkiniz normal di mi vaji vs yok.

Ben vajinusmusu 8 seneden sonra aştım. İsterseniz yardımcı olabilirim.

8 senenin sonunda nasıl aştınız biraz bahseder misinz. ne kadar süre sonra tedaviye başladnz, neler yaptınız. ibretlik olmuş gerçekten. geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun. ben de yeni doktora gttim bende de aynı sorun varmıs. vajinsms değilsin diye düşünüyorm dedi doktor ve zarın doğuştan kalın, delik çok kçk dedi. anestezi ile operasyon tavsiye etti. seni uyuştrmadan yapmış şaşırdım nasıl oldu acıdı mı. belki de çok rahat durduğun için bayıltmaya gerek görmemiştir diye tahmin ettim. şu an ilişkiniz normal di mi vaji vs yok.

Aynen cnm dha önceki doktorlarin hepsi bayılticaz demisti amq bu gerek yok zaten hissetmiceksik iki dk surucek dedi oylede oldu birden cesaretlendm btrelim su isi dedm aci cok cok hafif hissettim zaten anestolle uyusturdu bsryler yaptgni anliyosun boyle cizik atiyo anlik bi aci yasiyosn zaten konuşturuyo öyle bayıltilcak bseyi yok hatta doktorumda cok sasirdi sakinligime ilk seansta yendim cok sevindi tebrik etti bni;-) iliskimde cok rahatim aci yok sadece tuhaf bi duygu icine bsey griyo ve sen hc zevk almiyosn buda baslarda normalmis baklm smdilik durumlar böyle neyap et dr.yesim yercok a gt vakit kaybetme lutfen yuzde yuz cozum alırsın cok basit

Back