• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinaa darligiii ameliyattttt lütfen yardım edinnnnn:-(:-(

Evet istanbuldayim canm verirsen cokk sevinirim bnde Medica naya gtmistim 1.300 tl dedi acibadem 3.000 dedin

canim tuzlada ozel gisbir hastanesi var doktorun adi ferda erbay cok iyi samimi bi kadin bana genel anestezi ile yapildi 600 tl idi uygundu yani daha 2 ay falan oldu

ama istersen soylede yapabilirsin canim ben saygin beyde tedavi oldum vajinusmus icin kadikoyde ilk gorusme ucreti 300 lira hem kadin dogumcu oldugu icin bakinca ameliyat ise soyluyo o ameliyat derse olursun eger sorun yoksa orda vajinusmus tedavisine baslayabilirsin tedavi ucreti de 2500 ile 4500 arasinda

Anladim canim peki sen smdi nasıl başardın hem ameliyat hemde vajinusmus tedavisi olarak mi kurtuldun bu meletten birde nasıl bayilttilar hcbsey hissettin mi kalktiginda agrin oldu mu yada şuan var mi bna dort cizik aticam dikiste aticam dikisler kendiliginden aticak dediler ve malesef esim erkek doktor a gtmemi hc istemiyo:-(

kızlar,
Ameliyat olanınız varsa kaç gün yattınız hastanede agrı zorluk vs. çok oluyormu

Kızlar ya bu vajina darlığı ultrasondan anlaşılabilir mi adet düzensizliği için gittiğim doktor bana vajina duvarı dar dedi... Kızım..

Anladim canim peki sen smdi nasıl başardın hem ameliyat hemde vajinusmus tedavisi olarak mi kurtuldun bu meletten birde nasıl bayilttilar hcbsey hissettin mi kalktiginda agrin oldu mu yada şuan var mi bna dort cizik aticam dikiste aticam dikisler kendiliginden aticak dediler ve malesef esim erkek doktor a gtmemi hc istemiyo:-(

canim ben once amelyat oldum ameliyat cok basit 10 dk falan surmus dogumhanede catala yatiyosun anestezi veriyolar hemen uyuyosun sonra uyandigimda odadaydim hic bisey hissetmedim eve gelincede bi agrim olmadi dikisler kendisi eriyo zaten bi hafta sonrada kontrole gittim oyle disindan bakti doktor tmm dikislerin iyi dedi sonra esimle yine iliskiye giremedim saygin beye basladim 4 seansda bitti cok sukur esinle de konus canim fiziksel problemin var sonucta bence ihmal etme

canim ameliyat on dk suruyo 1 saat sonra hastaneden cikiyosun hic agrisi falanda olmuyo cok basit bisey

Cevabin icin tsk ederim. Bana devlet hastanesi 3-4 gun hastanede yatiosun dedi cok korkuttu. Tavsiye ettigin fiyatida uygun olan bi yer varmi

Cevabin icin tsk ederim. Bana devlet hastanesi 3-4 gun hastanede yatiosun dedi cok korkuttu. Tavsiye ettigin fiyatida uygun olan bi yer varmi

tuzlada ozel gisbir hastanesinde oldum canim ben fiyati 600 lira idi devlet hastanesiyle ugrasma bence hic ben 1 saat icinde cikmistim

tuzlada ozel gisbir hastanesinde oldum canim ben fiyati 600 lira idi devlet hastanesiyle ugrasma bence hic ben 1 saat icinde cikmistim

İcimi ferahlattin canim. Tam da istedigim sey buydu, ucuz ve gun icinde halledebilecegim bisiydi. Nisanlimda goruseyim hemen bakalim bir oraya. Benim sorunumda septali olmasi. Allah herkese sifa versin

İcimi ferahlattin canim. Tam da istedigim sey buydu, ucuz ve gun icinde halledebilecegim bisiydi. Nisanlimda goruseyim hemen bakalim bir oraya. Benim sorunumda septali olmasi. Allah herkese sifa versin

hemen halledilir canim merak etme ben ferda erbaya girmistim ii bi doktor tavsiye ederim

Aklimda bulunsun tavsiye olunca iyi oluyor. Yanlis anlamazsan senin suan durum nasil ameliyattan sonra bi sikinti kalmiyor dimi

sikinti falan kalmiyo canim zaten cok kucuk bi operasyon sonrasinda vajinusmus tedavisi gordum ve basardim su an hic bi sikintim yok cok sukur

Benim evlendiğim günün ertesi sabahı oldu fakat zor bir şekilde oldu kızlık zarı bozuldu sonra ben uzunca bir süre o oraya nasıl girecek diye kafamda kurdum kurdum o günden sonra hiç yapamadım. Şimdi şu egzersizleri denemeye başladım oraya bir şeyin girebileceğine inandım aklıma yattı fakat bu eşin sırt üstü yatıp kadının arkası dönük bir şekilde oturarak olan pozisyon şeklinde deneyin diye öneriler vardı sitede kontrol sizde olunca daha rahat hissedersiniz kendinizi diyorudu, böyle açıkça yazıyorum afedersiniz, fakat sanırım benim ve eşimin biraz kilolu oluşundan bu şekil zorladı bizi ama ben kafamda böyle olacak bu şekil çözücem diye şartlamışım öyle denemede çok rahatım fakat eşim fiziki açıdan bizim böyle zorlanacağımızı başka türlü denememizi söyledi işte o an yine tedirgin olmaya başladım birden ,bu tedirginliği atmaya çalışıyorum kafamdan duruşun biçimin önemli olmadığımını anlatmaya çalışıyorum kendime ama sanırım bunu benim ve eşimin dışında bu sıkıntıyı yaşamış başka birinin söylemesi daha mı etkili olur diye düşündüm ve yazdım. Kimseye de soramıyorım, yol katettiğimi düşünüyorum ama şu kafamda ki tabular engeller çıldırtıcak beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten olay psikolojik ve çok tutucu yetiştirme tarzının sonuçları. Orası zaten eşin cinselliğiyle birleşmek için yaratılmış, ne demek oraya birşey ..... mi? Yanlış düşünceler bunlar ve cinsellikle ilgili bizlere okullarda da, evde de ne anne ne baba tarafrından düzgün eğitim verilmediğinden, hep ayıp,günah tabuları yapıldığından daha da kronik bir hale geliyor canım geçmiş olsun... Herşey senin söylediğin gibi zihinde bitiyor...Kaşık pozisyonu denilen yani eşlerin ikisi de sırtı aynı yöne dönük yan yatma şeklinde beraberlik daha güzel olur sizin için madem kilolusunuz , öbür türlü çok ters ve aniden olacak duruşlar söylemişler aslında çok sakıncalı....Bir de o bölgeyi rahatlatan kremler var, beb yağları falan kullanın, daha kolay olur ve bu iş çok afedersiniz yaptıkça gelişir, normale döner...

Çok geçmiş olsun, evlenip de bir de sevdiğiniz eşinizle beraber olamamak ya da çok zorlanmak çok kötü bir duygu olmalı empati yapıyorum da...Allah kolaylık versin.

Cevap verdgn icn cok tesekkur ederim zaten bnmd aklim almıyor ameliyat olunca ne yapıcak nasil yapıcak ta kalinligi incelticek ama bna vajinusmus deglsn cok rahat muayene oldun bukdr rahat olduysan ameliyat tan snra basaricagina inanıyorum dedi ameliyatta cok pahali bi kac ünlü doktorla görüştüm ucretleri cok uçuk neyapicam bilmiyorum gerçekten cok sıkıldım braz anlatrmsn ameliyat ta hcbsey hissettin mi agrin acin oldumu baktginda bi değişiklik gordun mü? ??

Cnm bende ameliyatla kizlik zarimi aldirdim. Benim kaldigim yerde doktorlar bana vajinismus'un dediler tabiiki bende bilmiyordum onceden ne oldugunu. Sonra izmirde bir doktora gittim o genel anestesiyle actilar. Aci sizi kesinlikle hissetmiyorsun ama vajinismus isen bence hic gerek yok cunku asil sorun ondan sonra basliyor. Ben 1,5 senelik evliyim ve halen dogru durust iliskiye giremiyorum. Simdi halen tedavi goruyorum. Insallah gececek. Esimin cinsel organini 1,5 senelik evlilikten sonra icine almaya basladim ama simdilik kendim birzevk almis degilim. Sana tavsiyem ne oldugunu once iyi bir ogren. Sonra husrana ugramiyasin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar selam ben dün yeşim yercok a gttim muayene etti gerçekten kizlik zarin kalin vajinusmus deglsn gel beş dk da halledeyim dedi oylede oldu bayiltmadan bes dk da halletti haftayada bi saattlik terapi yapicak yüzde yüz basaricaksn sorunun yok dedi ve cokta uygun bi fiyat verdi 1500 tl ye bi saat terapi ve ameliyat dedi cnku bnm cok ileri seviyede değilmiş kesin haftaya kurtulucaksn dedi bakalim gerçek ten yapabilicek miyim gelişmeleri size yazarım.

Back