Benim evlendiğim günün ertesi sabahı oldu fakat zor bir şekilde oldu kızlık zarı bozuldu sonra ben uzunca bir süre o oraya nasıl girecek diye kafamda kurdum kurdum o günden sonra hiç yapamadım. Şimdi şu egzersizleri denemeye başladım oraya bir şeyin girebileceğine inandım aklıma yattı fakat bu eşin sırt üstü yatıp kadının arkası dönük bir şekilde oturarak olan pozisyon şeklinde deneyin diye öneriler vardı sitede kontrol sizde olunca daha rahat hissedersiniz kendinizi diyorudu, böyle açıkça yazıyorum afedersiniz, fakat sanırım benim ve eşimin biraz kilolu oluşundan bu şekil zorladı bizi ama ben kafamda böyle olacak bu şekil çözücem diye şartlamışım öyle denemede çok rahatım fakat eşim fiziki açıdan bizim böyle zorlanacağımızı başka türlü denememizi söyledi işte o an yine tedirgin olmaya başladım birden ,bu tedirginliği atmaya çalışıyorum kafamdan duruşun biçimin önemli olmadığımını anlatmaya çalışıyorum kendime ama sanırım bunu benim ve eşimin dışında bu sıkıntıyı yaşamış başka birinin söylemesi daha mı etkili olur diye düşündüm ve yazdım. Kimseye de soramıyorım, yol katettiğimi düşünüyorum ama şu kafamda ki tabular engeller çıldırtıcak beni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi