Arkadaslar selam bn bir yillik evliyim ve malesef hala kadin degilim tum cesaretimi toplayip doktora gttim ve bna kizlik zarın cok kalin ve dar ameliyat la acalim dedi yikildim moralim cok bozuldu baska doktora gttim sakin inanma para icn yapıyolar bi anormallik yok bu sadece vajinismus tedavi olun dedi üçüncü doktora da gttim ve o da tekrar ameliyat dedi bn neyapicagimi samsirdim artık böyle deyipte ameliyat olan varsa nolur bna bilgi versin kafayi yicem artk bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin coook kötü durumdayim:-- -(
Arkadaslar selam bn bir yillik evliyim ve malesef hala kadin degilim tum cesaretimi toplayip doktora gttim ve bna kizlik zarın cok kalin ve dar ameliyat la acalim dedi yikildim moralim cok bozuldu baska doktora gttim sakin inanma para icn yapıyolar bi anormallik yok bu sadece vajinismus tedavi olun dedi üçüncü doktora da gttim ve o da tekrar ameliyat dedi bn neyapicagimi samsirdim artık böyle deyipte ameliyat olan varsa nolur bna bilgi versin kafayi yicem artk bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin coook kötü durumdayim:-- -(
Arkadaşlar merhaba vajinismusla ilgili yardım istiyorum, siteye yeni üye oldum ve burada herkesin yazılarında birbirine yardım ettiğini okudum lütfen bana da yardımcı olun 2,5 senelik evliyim ve bu vajinismus derdi ile uğraşıyorum artık çözülsün istiyorum çünkü tükenmiş durumdayım. Lütfen tecrübeli yardımcı olacak arkadaşlar sormak istediğim birkaç şey var size
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben vajinusmusu 8 seneden sonra aştım. İsterseniz yardımcı olabilirim.
8 sene ha ben 1yil tahammül edemedm psikolojim bozuldu cok zor günler gecirmissindir
Lutfen birbirimize yardimci olalim bn dort doktora gttim ucu ameliyat biride sakin inanma para icn yapiyolar vajinusmus tedavisi görmelisin dedi kafam cok karisti artk bnde kadin olmk istyrm ama sorunum ne tam olarak bilmedgm icn ilerleyemiyorm tedavimi olmaliyim yoksa ameliyat ki kafayi yicem gttigim hasta nelerde kotu degl hepsi ozel hangisi doğru hangisi yanlış kime inanicam bilmyrm yardım edin kızlar lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?