• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinaa darligiii ameliyattttt lütfen yardım edinnnnn:-(:-(

tictoc90

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
22
4
18
İstanbul
Arkadaslar selam bn bir yillik evliyim ve malesef hala kadin degilim tum cesaretimi toplayip doktora gttim ve bna kizlik zarın cok kalin ve dar ameliyat la acalim dedi yikildim moralim cok bozuldu baska doktora gttim sakin inanma para icn yapıyolar bi anormallik yok bu sadece vajinismus tedavi olun dedi üçüncü doktora da gttim ve o da tekrar ameliyat dedi bn neyapicagimi samsirdim artık böyle deyipte ameliyat olan varsa nolur bna bilgi versin kafayi yicem artk bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin coook kötü durumdayim:-(:-(:-(

Arkadaslar selam bn bir yillik evliyim ve malesef hala kadin degilim tum cesaretimi toplayip doktora gttim ve bna kizlik zarın cok kalin ve dar ameliyat la acalim dedi yikildim moralim cok bozuldu baska doktora gttim sakin inanma para icn yapıyolar bi anormallik yok bu sadece vajinismus tedavi olun dedi üçüncü doktora da gttim ve o da tekrar ameliyat dedi bn neyapicagimi samsirdim artık böyle deyipte ameliyat olan varsa nolur bna bilgi versin kafayi yicem artk bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin coook kötü durumdayim:-(:-(:-(

slm aynı sıkıntıyı bende yaşadım doktorum aynı şeyi söyledi ayrıca vajinismusun da var dedi yaklaşık 2 ay önce genel anestezi ile ameliyat oldum sonra hallederim diye düşündüm ama aynı sorun devam etti eğer gerçekten ameliyat gerekiyorsa ol ama vajinismussan hiç gerek yok ben şimdi saygın micozkadıoğlu na gidiyorum 2 seans bitti 3. de bu sorun bitecek inşallah allah seninde yardımcın olsun canım ama ameliyattan önce saygın beyi tavsiye ediyorum sana

Cevap verdgn icn cok tesekkur ederim zaten bnmd aklim almıyor ameliyat olunca ne yapıcak nasil yapıcak ta kalinligi incelticek ama bna vajinusmus deglsn cok rahat muayene oldun bukdr rahat olduysan ameliyat tan snra basaricagina inanıyorum dedi ameliyatta cok pahali bi kac ünlü doktorla görüştüm ucretleri cok uçuk neyapicam bilmiyorum gerçekten cok sıkıldım braz anlatrmsn ameliyat ta hcbsey hissettin mi agrin acin oldumu baktginda bi değişiklik gordun mü? ??

İnşallah hiçbir sorunun kalmaz, en yakın zamanda bu sorunu aşarsın. Evliliğimin ilk senelerinde cinsel ilişkiye giremediğim için ben de doktora gitmiştim. Muayeneye öyle kolay kolay izin verememiştim. Zoraki bir muayeneden sonra bana doktor "kızlık zarının önünde myom var, onu ameliyatla almamız gerekiyor, yoksa çok kanaman olur ve bu yüzden ilişkiye giremiyorsun" demişti. Başka bir doktorla da görüştüğümde "myom falan yok, hangi doktor sana bunu söyledi, sen sadece vajinusmussun" demişti. Sonuç myom falan yoktu, para için ameliyat yapacaktı. Seninki de böyle mi bilmiyorum ama inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsın.

burada vajinismusla ilgili konular var eger sen de varsa cok yardim ediyorlar.

Arkadaşlar merhaba vajinismusla ilgili yardım istiyorum, siteye yeni üye oldum ve burada herkesin yazılarında birbirine yardım ettiğini okudum lütfen bana da yardımcı olun 2,5 senelik evliyim ve bu vajinismus derdi ile uğraşıyorum artık çözülsün istiyorum çünkü tükenmiş durumdayım. Lütfen tecrübeli yardımcı olacak arkadaşlar sormak istediğim birkaç şey var size

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba vajinismusla ilgili yardım istiyorum, siteye yeni üye oldum ve burada herkesin yazılarında birbirine yardım ettiğini okudum lütfen bana da yardımcı olun 2,5 senelik evliyim ve bu vajinismus derdi ile uğraşıyorum artık çözülsün istiyorum çünkü tükenmiş durumdayım. Lütfen tecrübeli yardımcı olacak arkadaşlar sormak istediğim birkaç şey var size

Canimm bende 2yillik evliyim 2kez doktora gittim esimi deli gibi seviyorum ama yok bir turlu ilskiye giremedm kafayi yedim kimselere soyleyemedm bayan doktora gittim allattan muayene etmek istedi o seyi tutdugu anda ben bagirdim banahep ilski olmamms kizsin dedi bi arada adet duzensizlgm olmstu bana dogum kontor hap verdi sonra tam 3ay kanamam oldu tekrar doktora gitmel zornda kaldim yine ayni doktor bana ilski oldumu dedi evet dedim tam muayene edecek alttan ben yine bagrdim agliyrm istemyrm acidi diye bana yine iliski olmammis dedi dunya basima yikldi tam gidecekken orada calisan bir tandgm beni erkek bir doktora yoneltti zorla beni soktu iceri adam beni güzelce otrtu önce konstk beni oyle rahatlattiki beb odadan falan cikmak istyrm resmen kumpas kurmslar bana:)doktor cok tatli gel bi ultrasonda karnina bakalim dedi girdm ama soz verdryrm acmycaksinz o seyi sokmycaksnz demi diye sonra girdk o odayahic bir seyin yok yumurtalarin cok iyi kamaman ndn var gel bi ac bakalm dedi yok diyorum sen ac bakiyim diyor adam yalvarir gibi resmen neyse otrdum actm bir krem var adini sana vericem onu bana sürdü eliyle masaj yapti iyice acti ama ben hic aci hissettmyrm cok rahatlattı beni sonra 1aat kadar sürdü meger kist varmis bende o patlams kanama ondanmis rahimde darmis kremler masaj falan dediki hemen eve gidyorsun esinle ilskiye giryosunuz sonra beni ariyosun bizi nasil gidyrz eve kabus gibi gitti hemen denedk hic olmadgi kadar kolay oldu ve islem tamam vajinusmus bitti
Sonra bana surelli devamla iskiyi daralmasin dedi ama ben tabi firsat bulamadm hep suan norrmal durmdayiz ama ara verince daraliyor hep olay bu vajinusmus deglmsm kendimi oyle sanmsm.tek caren iyo bir doktor

Benim evlendiğim günün ertesi sabahı oldu fakat zor bir şekilde oldu kızlık zarı bozuldu sonra ben uzunca bir süre o oraya nasıl girecek diye kafamda kurdum kurdum o günden sonra hiç yapamadım. Şimdi şu egzersizleri denemeye başladım oraya bir şeyin girebileceğine inandım aklıma yattı fakat bu eşin sırt üstü yatıp kadının arkası dönük bir şekilde oturarak olan pozisyon şeklinde deneyin diye öneriler vardı sitede kontrol sizde olunca daha rahat hissedersiniz kendinizi diyorudu, böyle açıkça yazıyorum afedersiniz, fakat sanırım benim ve eşimin biraz kilolu oluşundan bu şekil zorladı bizi ama ben kafamda böyle olacak bu şekil çözücem diye şartlamışım öyle denemede çok rahatım fakat eşim fiziki açıdan bizim böyle zorlanacağımızı başka türlü denememizi söyledi işte o an yine tedirgin olmaya başladım birden ,bu tedirginliği atmaya çalışıyorum kafamdan duruşun biçimin önemli olmadığımını anlatmaya çalışıyorum kendime ama sanırım bunu benim ve eşimin dışında bu sıkıntıyı yaşamış başka birinin söylemesi daha mı etkili olur diye düşündüm ve yazdım. Kimseye de soramıyorım, yol katettiğimi düşünüyorum ama şu kafamda ki tabular engeller çıldırtıcak beni

Ben vajinusmusu 8 seneden sonra aştım. İsterseniz yardımcı olabilirim.

Çok çok çok sevinirim yardımcı olmanıza çünkü insan bu sıkıntıyı yaşamamış birine bundan söz etmek istemiyor. Anlayacağını da düşünmüyor. Nasıl yendiniz en önemlisi içinde ki o cesareti toplamak diye düşünüyorum öylemi??

Buarada 8 sene bir kadın olarak bunu yamaşanız ve aşmanız, ve şimdi yardımcı olmak istemeniz sizin için çok gurur verici bir şey. Size gerçekten çok teşekkür ederim.

Lutfen birbirimize yardimci olalim bn dort doktora gttim ucu ameliyat biride sakin inanma para icn yapiyolar vajinusmus tedavisi görmelisin dedi kafam cok karisti artk bnde kadin olmk istyrm ama sorunum ne tam olarak bilmedgm icn ilerleyemiyorm tedavimi olmaliyim yoksa ameliyat ki kafayi yicem gttigim hasta nelerde kotu degl hepsi ozel hangisi doğru hangisi yanlış kime inanicam bilmyrm yardım edin kızlar lutfen

Kizlik zarin normale gore kalin ameliyat la acarsak rahat rahat yaparsn yoksa cok kanaman olur dedi uc doktor bunu söyledi bi taneside vajinusmus tedavisi olmalisin dedi

Ne kadar süredir bu sıkıntıyı yaşıyorsun bilmiyorum ama benim 2,5 sene oldu ve daha son 2 aydır bilincine vardım durumun ve kabullendim aşama aşama yol kat etmeye çalışıyorum çoğu araştırdığım yazılar kitaplar da bu dediğin gibi kızlık zarı durumunu bu gerekçeyi yanlış buluyorlar , ben yeni bir kitaba başladım Cem keçe nin vajinismusu 10 adımda yenmek ve gene aynı kişinin vajinismusun üstesinden gelmek diye çok faydalı, durumun farkında olmanı sağlıyor ve üstesinden gelmen için 10 adımlık aşama aşama yollar gösteriyor. Bende biraz hastalık hastalığı durumu vardır birinde birşey duyarım acaba bende de mi var derim mesela ya da bu vajinismus sıkıtısıyla bende kafamda kendimle ilgili nedenlerini bulmak için sıkıntı üretme durumu başladı bu da beni mutsuz etmeye başladı fakat egzersizleri yapıcinca okadar mutlu oluyorum ki başarscağıma inancım artıyor ve olumsuz fikirlerimden eser kalmıyor ozaman, insanım ruh haşi bu dönemde inişli çıkışlı oluyor .. O kitapları öneririm sana ben deniyorum ve faydalı olacağına inanıyorum. Bence böyle bir operasyon geçirmeden bu kitapları oku ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın . Burada aynı sıkıntı halinde birbirimize moral vererek ne kadar kalabalık olursak okadar iyi motivasyonumuzu ve inancımızı da arttıracağımız düşünüyorum. Tabi bu durumu yenmiş kişilerinde bize fikir vermesi çöl çok iyi olur

Lutfen birbirimize yardimci olalim bn dort doktora gttim ucu ameliyat biride sakin inanma para icn yapiyolar vajinusmus tedavisi görmelisin dedi kafam cok karisti artk bnde kadin olmk istyrm ama sorunum ne tam olarak bilmedgm icn ilerleyemiyorm tedavimi olmaliyim yoksa ameliyat ki kafayi yicem gttigim hasta nelerde kotu degl hepsi ozel hangisi doğru hangisi yanlış kime inanicam bilmyrm yardım edin kızlar lutfen

canim 3 doktor oyle dediyse olmalisin bende vajinismustum ama once ameliyat oldum sonra vajinismus tedavisi gordum seans sirasinda bile doktorum zarindan kalinti var o engel olabilir dedi ama cok sukur olmadi ve sonunda vajiyi yendim istanbuldaysan sana dr ismi soyleywbilirim bi ozel hastanede yapildi benim ameliyatim fiyati da normaldi

Back