• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina yırtığı

cynosure

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
30
0
36
İzmir
herkese iyi geceler. vajina yırtığı hakkında bilgisi olan arkadaşlar acil bi bilgilendirme yapabilir mi? haldır haldır internet başında araştırıyorum. mantar şikayeti için jinekolağa gitmiştim. muayene ardından mantar için ilaç yazdı ve yırtık olduğunu , onun doldurulması gerektiğini söyledi. adetin geçtikten 4-5 gün sonra randevu ile gel dolduralım dedi. hem şoktan, hem hasta olduğumdan tamam diyerek çıktım ama neye tamam dediğimi bilmediğimi fark ettim. bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilir mi acaba?

Cnm bi bilgim yok ama evlimisin bekarmi? Bence baska doktorlarada bi gorun derim.

yani çok fikrim yok ama bildiğim kadarıyla dikilerek düzeltiliyor,doldurma gibi bişey söz konusu değil yani,duvarda çatlak mı bu sıvayla doldurasın..

hayır bir durum da olmadı. mantar şikayeti için gitmiştim. doktor böyle söyledi. ben de anlamadım. internette araştırdım, 3. derece yırtıklar dikiliyormuş. o kadar büyük yırtık olsa benim idrar yaparken bile canım yanardı. genelde basit yırtıklar için kremle tedavi demişler. benim pek bir şikayetim de yoktu. yani idrarda yanma falan gibi bir şikayetim yoktu.

Back