vajina yağ enjeksiyonu(dolgu) yapan?

manolya3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
24
11
29
arkadaşlar başlığımda da yazdığım gibi bu konuyu sormak için kayıt oldum.vajina dış dudaklarına yağ enjeksiyonu yapılıyormuş daha dolgun görünmesi için. benim klitorisimde dışardan bakıldığında görüldüğü için ve dış dudaklarım biraz ince olduğu için yaptırırsam hem klitoris fazla görünmez hemde daha dolgun iyi görünür diye düşündüm..yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı? yaptırdıktan sonraki süreç nasıl oluyor bi tehlikesi varmı lütfen bilgisi olanlar paylaşsın konuşalım:)

ya bendede aynı sorun var vajın dudaklarım cok ınce ve kılıtorısım bacaklarım kapalıyken bıle gozukuyo ayrıca vajına delıyınden sarkan et parcaları var acaba dudaklara dolgu yaptırılsa onlarda ıcınde kalıp kapanırmı????:110:

Eğer çok uzun sa kapanacağını sanmıyorum canım ama klitoris kapanabilir o uzun iç dudaklar için labioplasti düşünürsen onunla birlikte yağ enjeksiyonu yapılabilir bende düşünüyorum ama detaylı bilgi sahibi değilim araştırıp öyle karar vermelii

Yüzüne yaptırıp memnun olmayanlar var bide o bölgede riskli olmasın :KK43: yokmu yaptırannnnnnnn niye kimse bişey yazmıyorrrrr

arkadaşlar başlığımda da yazdığım gibi bu konuyu sormak için kayıt oldum.vajina dış dudaklarına yağ enjeksiyonu yapılıyormuş daha dolgun görünmesi için. benim klitorisimde dışardan bakıldığında görüldüğü için ve dış dudaklarım biraz ince olduğu için yaptırırsam hem klitoris fazla görünmez hemde daha dolgun iyi görünür diye düşündüm..yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı? yaptırdıktan sonraki süreç nasıl oluyor bi tehlikesi varmı lütfen bilgisi olanlar paylaşsın konuşalım:)
Ben de labioplasti ile beraber yaptırmak istiyorum Bir Dr bana hazır dolgularin enfeksiyon olusturabilecegini söylemişti
Şuan araştırma aşamasındayim bende ama yaptırırsam eğer kesinlikle yağ dolgusu düşünüyorum risk almaya hiç gerek yok hem hazır dolgular baya pahali

X