Vajina sağ tarafta şişlik

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Çok afedersiniz vajina sağ dudak kısmında kaç gündür ağrı oluyordu . Durduk yerde ağrı değil dokununca otururken felan. Baya rahatsız edince fark ettim ki dıştan görüntü de bişey yok ama içinde sert bişey var dokununca ağrı yapan şişlik yaşayan var mı böyle bişey neden olur

Başlıklar konu hakkında fikir vermelidir. Düzenleyebiliyorsanız düzenleyin lütfen.
sivilce gibi bişey çıkmıştır muhtemelen. İç tarafta değil de daha üst taraflarda bende de oldu bikaç kere. Geçmezse doktora gidersiniz.

Nasıl düzenlenir bilmiyorum . Başlık yazacak bişey de bulamadım ondan öyle oldu. Aynen dış dudak denen yerde . Teşekkür ederim

Sivilce oluşum aşamasındadır 1haftaya dışarı çikar ama patlaynca temizlgni iyi yapın

Bugün daha çok sertleşti anlamadım daha çok belirgin oldu ya

Bende de çıktı aynısı hayatımda ilk kez oldu. Sivilce gibiydi şişlik vardı.
Acıyordu bayağı ama geçti sayılır 1 haftada.
Sizin ne kadar oldu?

Bende de çıktı aynısı hayatımda ilk kez oldu. Sivilce gibiydi şişlik vardı.
Acıyordu bayağı ama geçti sayılır 1 haftada.
Sizin ne kadar oldu?
Bir kaç gün oldu eczane kremi sürüyorum sanki içinde küçülüyor . Sizde tekrar çıktı mı

Bartholin kisti olabilir once ara ara siserdi cok minik sonra bi gun yumurta kadar oldu ilaclarla indi ama gecmezse ameliyatla aliyorlar

Bir kaç gün oldu eczane kremi sürüyorum sanki içinde küçülüyor . Sizde tekrar çıktı mı

Bende de yeni olmuştu işte ilk kez ama geçti gitti. :)
Ben özellikle hiçbir şey sürmedim korktum çünkü bir zararı olur diye.
Kendi kendine geçti.
Fazla sürmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…