- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Nasıl düzenlenir bilmiyorum . Başlık yazacak bişey de bulamadım ondan öyle oldu. Aynen dış dudak denen yerde . Teşekkür ederimBaşlıklar konu hakkında fikir vermelidir. Düzenleyebiliyorsanız düzenleyin lütfen.
sivilce gibi bişey çıkmıştır muhtemelen. İç tarafta değil de daha üst taraflarda bende de oldu bikaç kere. Geçmezse doktora gidersiniz.
Olgunlaşınca sıkmıştım ben bayağı bi irin çıkıyor eğer öyleyse korkmayın.Nasıl düzenlenir bilmiyorum . Başlık yazacak bişey de bulamadım ondan öyle oldu. Aynen dış dudak denen yerde . Teşekkür ederim
İnşallah öyle olur. Birşey kullandınız mı pekiOlgunlaşınca sıkmıştım ben bayağı bi irin çıkıyor eğer öyleyse korkmayın.
Hayır bekledim sadece olgunlaşmasınıİnşallah öyle olur. Birşey kullandınız mı peki
Tamamdır teşekkür ederimHayır bekledim sadece olgunlaşmasını
Uzun süre patlamazsa ne yapmalıyımSivilce oluşum aşamasındadır 1haftaya dışarı çikar ama patlaynca temizlgni iyi yapın
Acısı gececektir gecince unutrsunz ama gecmezse doktora gtmelisinizUzun süre patlamazsa ne yapmalıyım
Tamamdır sağolunAcısı gececektir gecince unutrsunz ama gecmezse doktora gtmelisiniz
Kötü bişey miBartholin apsesine benziyor anlattığınız. Mutlaka doktora gidin.
Bir kaç gün oldu eczane kremi sürüyorum sanki içinde küçülüyor . Sizde tekrar çıktı mıBende de çıktı aynısı hayatımda ilk kez oldu. Sivilce gibiydi şişlik vardı.
Acıyordu bayağı ama geçti sayılır 1 haftada.
Sizin ne kadar oldu?
Bir kaç gün oldu eczane kremi sürüyorum sanki içinde küçülüyor . Sizde tekrar çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?