Ya valla çok güldüm okurken canım yaArkadaşlar benim bikini bolgem yani vajina bolgesi cok koyu renkte yani beyaz tenliyim ve çok kafaya takıyorum evlenmek yuva kurmak istiyorum sirf bu yuzden gelen taliplerime hayir diyorum maalesef o kadar moralim bozukki 22 yaşindayim ve sirf bu yuzden evlenmeye cesaret edemiyorum kocamin beni beğenmemesinden korkuyorum sizce ne yapmaliyim lutfen bana fikir verin dediğim gibi sadece vajinamin rengi koyu kahverengi bildiğiniz ben nasil kocamin karşisina boyle çikarim dusunmekten kafayi yicem sirf bu yuzden evlenemiyorum eften puften bahanelerle taliplerimi geri çeviriyorum birini çok beğensem bile bu kusurum aklima geliyor oyle uzuluyorum bi genc kiz olarak napmaliyim sizce evlensem eşim gorse tepkisi ne olur bu yuzden kendime guvenemiyorum sizde bayannsiniz fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var .
Sende orasi kahverengilesmis biriyle evlen ozamanBana gore çok buyuk sorun evleneceğimi bir yuva kurabilecegimi duşunnemiyorum kusurlarim engel maalesef tavsiyeleriniz icin sağolun ama kremlerin bi ise yarayacagini sanmiyorum lazer tedavisi ilk kez duydum
Neden alay ediyorsunuz anlamiyorum ben bir sorunumu paylaştim fikir tavsiye icin ayip gerçekten benim ne kadar uzulduğumu tahmin edemezsiniz ama siz dalga geçiyorsunuzSende orasi kahverengilesmis biriyle evlen ozaman
Canim uzulecek vallahi birsey yok abartiyorsun.. bepanthen kremle cocuk pudrasini karistir sur faydasini gorursun..Neden alay ediyorsunuz anlamiyorum ben bir sorunumu paylaştim fikir tavsiye icin ayip gerçekten benim ne kadar uzulduğumu tahmin edemezsiniz ama siz dalga geçiyorsunuz
Ay cok güldüm bunaHayatında hiç erkek penisi gördün mü? Şekilsiz şemalsiz bir organı taşıyıp da vajina rengine takılmazlar herhalde, takılmamalılar