Lekeler, Çiller Vajina rengi yuzunden evlenemiyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Nur07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
3
0
Arkadaşlar benim bikini bolgem yani vajina bolgesi cok koyu renkte yani beyaz tenliyim ve çok kafaya takıyorum evlenmek yuva kurmak istiyorum sirf bu yuzden gelen taliplerime hayir diyorum maalesef o kadar moralim bozukki 22 yaşindayim ve sirf bu yuzden evlenmeye cesaret edemiyorum kocamin beni beğenmemesinden korkuyorum sizce ne yapmaliyim lutfen bana fikir verin dediğim gibi sadece vajinamin rengi koyu kahverengi bildiğiniz ben nasil kocamin karşisina boyle çikarim dusunmekten kafayi yicem sirf bu yuzden evlenemiyorum eften puften bahanelerle taliplerimi geri çeviriyorum birini çok beğensem bile bu kusurum aklima geliyor oyle uzuluyorum bi genc kiz olarak napmaliyim sizce evlensem eşim gorse tepkisi ne olur bu yuzden kendime guvenemiyorum sizde bayannsiniz fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var .

Bilemiyorum cokta sorun etmiyorlardir heralde bizim gibi ayrinti kazani degil onlar Tedavisi kremi vardir mutlaka dene.

Yagenital bolgedeki tuy alimini agda ile yap agda bi dinem snra rengini aciyor biraz ve de arkdslarn dedigi gibi kremler var beyazlatma ben bikini bolgedi icin kulanmistim hep bikini giydigm icin esmerdi.. Bariz bi acilma gordum deneyeblrsin. Cok ta pahali degil o kremler.

Ya valla çok güldüm okurken canım ya
Öncelikle isterseniz lazer epilasyona başlayın çünkü çok etki ediyor.ayrica kıl tüy kararma bunlar çok normal bence kafanizda büyütmeyin. Elbette bunu hiç yaşamayan da vardır , muzdarip olan da . Ayrıca siz zannediyor musunuz ki erkeklerin hiç sorunu yok? Adamlar kafaya takmıyo kendileriyle bizim gibi ilgili değiller. Ay duran şöyle buram böyle dertleri yok. Bak erkeklerin çoğunda çirkin bir göbek var ama kadınların çoğu kendilerinde öyle bir göbek olunca hemen diyet çok çirkinim giydiğim yakışmıyor falan diye düşünüyorlar. Kendinize bunu yapmayın. Kendinizi sevin . Bir buçuk yıllık evliyim hiç eşim de herhangi bir yerimle ilgili şuranda şöyle demedi peki ben mükemmel miyim hayır . Çok güzel bile sayılmam.

Kendileri dünyanın 8. harikası mıymış? Rahatsız olmanız normal ama bu kadar kafanıza takmayın, kusursuz hiç kimse yok bence erkekler fark etmiyor bile. Yine de beyazlatma işlemlerini araştırabilirsiniz. Pirinç su karışımı sürülüyordu sanki bir de koltuk altı için falan, genitale olur mu bilemem araştırın iyice

Bana gore çok buyuk sorun evleneceğimi bir yuva kurabilecegimi duşunnemiyorum kusurlarim engel maalesef tavsiyeleriniz icin sağolun ama kremlerin bi ise yarayacagini sanmiyorum lazer tedavisi ilk kez duydum

Neden alay ediyorsunuz anlamiyorum ben bir sorunumu paylaştim fikir tavsiye icin ayip gerçekten benim ne kadar uzulduğumu tahmin edemezsiniz ama siz dalga geçiyorsunuz
Canim uzulecek vallahi birsey yok abartiyorsun.. bepanthen kremle cocuk pudrasini karistir sur faydasini gorursun..
Yarin evlendiginde bizi anlarsin onemsenecek birsey degil

Erkekler ona bakmıyor canım emin ol hatta öyle seven de var karsindakide kusursuz değil emin ol

Adamlar rengine pek takılmıyor canım ayrıca sırf bu yüzden senınle evlenmeyecekse bırak o adamı. Haa evlenıncede dert ederse sende onunkıne kusur bulursun

Ben şimdi konuyu anlayamadım çok mu kara renk ya da diğer bayanların bembeyaz mı orası daha önce hiç bunu düşünmemiştim bekarken de evliyken de önemli olan temizliği ve işlevselliği benim de çok açık renk değil ama eşim hiç de aa koyu renk orası demedi valla sana şunu diyim giyeceksin fantazi iç çamaşırlarını yapacaksın makyajını eşinle de ön sevişme güzel olduktan sonra adam zaten iştahtan beyaz mı kara mı diye bakmıyor önemli olan işlevsellik ay benim oramı beğenecek mi beğenmicek mi derken kasarsın kendini al sana vajinusmus o zaman ne anlamı kaldı rengin erkekler böyle şeye bakmaz onu baştan çıkarıp çıkartmamana bakar cilvene işvene bakar benim de nasıl oluyor herkesinki hiç bilmem ama çok da açık renk değil önemli olan karşılıklı zevk almak

Evlilik=vajınaya gözlerini pörtletip bakmak değil daha ne sorunlar varrrr ohooooooo.sen bilıyorsun ki adam 7 /24 orayı acıp incelicek

Hayatında hiç erkek penisi gördün mü? Şekilsiz şemalsiz bir organı taşıyıp da vajina rengine takılmazlar herhalde, takılmamalılar

Canım önce sen sevip evlenmeyi isteyeceğin birini bul... Senin dediğin şeye göre kendine hanım arayan sapıktır zaten... Ben 5 yıllık evliyim hiç düşünmemiştim benimki nasıl diye zaten kocamında öyle baktığını falan fark etmedim belki bazen gözüne çarpıyordur ama sen aç ben incelemek istiyorum demedi daha En az 2 güne bir yaptığımız halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…