Lekeler, Çiller Vajina rengi yuzunden evlenemiyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
İnsanlar ne dertlerle hastalıklarla uğraşıyor. Siz gidip neyi kendinize dert etmişsiniz. Bence oturup önce sağlıklı olduğunuza şükredin. Sağınızı, solunuzu inceleyipte kendinize gereksiz dert yaratıp kusur aramaktansa kendinize faydalı bir meşgale bulun. Seven insan güzel gözle bakar. Sizi seven sağınıza, solunuza bakıpta kusur aramaz. Ayrıca gereksiz yere .... organa bakmak unutkanlık yapar bu da bir bilgi olsun.

Arkadaşlar benim bikini bolgem yani vajina bolgesi cok koyu renkte yani beyaz tenliyim ve çok kafaya takıyorum evlenmek yuva kurmak istiyorum sirf bu yuzden gelen taliplerime hayir diyorum maalesef o kadar moralim bozukki 22 yaşindayim ve sirf bu yuzden evlenmeye cesaret edemiyorum kocamin beni beğenmemesinden korkuyorum sizce ne yapmaliyim lutfen bana fikir verin dediğim gibi sadece vajinamin rengi koyu kahverengi bildiğiniz ben nasil kocamin karşisina boyle çikarim dusunmekten kafayi yicem sirf bu yuzden evlenemiyorum eften puften bahanelerle taliplerimi geri çeviriyorum birini çok beğensem bile bu kusurum aklima geliyor oyle uzuluyorum bi genc kiz olarak napmaliyim sizce evlensem eşim gorse tepkisi ne olur bu yuzden kendime guvenemiyorum sizde bayannsiniz fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var .
Tamm da gelenlerın afedersın orası mukemmel mı konusturma benı ya egrıyse😁 neden ınsan kendıne bu kadar küçük görür kımse vıctoıra secret mankenı degıl. Bunun ıcın evlenılmıyor zaten ınsanlar kendıne özel kusurları ıle guzeldır ve özeldır❤️

Bence rengine takılma o kadar evet kendini iyi hissetmiyosun istiyosun ki süt gibi olayım bende de var o takıntı biraz ama karşı taraf için beyazmış karaymış çokta önemli değil yani sana gelen talip senin önce yüzüne sonra tanıdıkça içini bilecek orası kara mi beyaz mi diye düşünecek değil keza sende onun orası temiz mi kirli mi diye düşünmüyorsundur heralde ayrıca bi insanı sevdin mi bütün kusurları sana güzel geliyo hiç takılma zaten hamile kaldığında kararıyor ister istemez sen bunlara takılma kendine göre birini bul evlen goruceksin zaten kafana taktiğin gibi bisey olmadığını...

Bence rengine takılma o kadar evet kendini iyi hissetmiyosun istiyosun ki süt gibi olayım bende de var o takıntı biraz ama karşı taraf için beyazmış karaymış çokta önemli değil yani sana gelen talip senin önce yüzüne sonra tanıdıkça içini bilecek orası kara mi beyaz mi diye düşünecek değil keza sende onun orası temiz mi kirli mi diye düşünmüyorsundur heralde ayrıca bi insanı sevdin mi bütün kusurları sana güzel geliyo hiç takılma zaten hamile kaldığında kararıyor ister istemez sen bunlara takılma kendine göre birini bul evlen goruceksin zaten kafana taktiğin gibi bisey olmadığını...
Kiz benim oram kirli demiyor ten renginden bahsediyor. Tabi kim olsa temiz biriyle evlenmek ister.. onun orasi temiz mi kirlimi diye dusunmuyorsundurda ne demek.. tabiki kirliyse sorun..

Bende zaten öyle anlamadım ve o şekilde demedim iyi okursan eğer. Ayrıca o şekilde düşünmüyorsundur dedim eşşek değil ya temizleniyordur tabiki sen karşındaki insan için acaba orası temiz midir diye
düşünüyosun galiba

Bende zaten öyle anlamadım ve o şekilde demedim iyi okursan eğer. Ayrıca o şekilde düşünmüyorsundur dedim eşşek değil ya temizleniyordur tabiki sen karşındaki insan için acaba orası temiz midir diye
düşünüyosun galiba
Orasini bilmem temizmi diye dusuunurum tabi evlenecegim insanin pisse her turlu pistir ztn. Verdigin ornek cok sacma geldi. Temizlikle ten rengi ne alaka

Orasini bilmem temizmi diye dusuunurum tabi evlenecegim insanin pisse her turlu pistir ztn. Verdigin ornek cok sacma geldi. Temizlikle ten rengi ne alaka

Bu yüzden evlenemiyorum demiş eger bu sekilde begenilmezsem diye. Bende kafaya takılacak bisey degil karşındaki insan rengiyle ilgilenmiyor diyorum. Ve ona karşılık bir örnek verdim bunda saçma bisey yok erkek için renk skalası yok temiz mi kirli mi ibaresinde bulunabilirsin anca. Kadının tenine karşılık erkeğin temizliği anlayabildin mi ? Şimdi mesajı tekrar okursan anlayacagindan eminim

Anladim demek istedigini ama ben temizligi dusundum yanii 😁 titizim aklima geldi ama suhpem olmadi ztn temiz biri oldugu icin. Az ozentisiz olsaydi mutlaka dedigin sekilde dusunurdum

Arkadaşlar benim bikini bolgem yani vajina bolgesi cok koyu renkte yani beyaz tenliyim ve çok kafaya takıyorum evlenmek yuva kurmak istiyorum sirf bu yuzden gelen taliplerime hayir diyorum maalesef o kadar moralim bozukki 22 yaşindayim ve sirf bu yuzden evlenmeye cesaret edemiyorum kocamin beni beğenmemesinden korkuyorum sizce ne yapmaliyim lutfen bana fikir verin dediğim gibi sadece vajinamin rengi koyu kahverengi bildiğiniz ben nasil kocamin karşisina boyle çikarim dusunmekten kafayi yicem sirf bu yuzden evlenemiyorum eften puften bahanelerle taliplerimi geri çeviriyorum birini çok beğensem bile bu kusurum aklima geliyor oyle uzuluyorum bi genc kiz olarak napmaliyim sizce evlensem eşim gorse tepkisi ne olur bu yuzden kendime guvenemiyorum sizde bayannsiniz fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var .
Eğer doğru insanı seçersen hiç sorun olmaz. Yani karşısındaki insanın kusurlarını irdeleyn biri zaten olmayan kusurları bile bahane eder. Önemli olan ahlak. Evlilik birbirinin kusurunu örtmektir. Eğer bir sıkıntı var ise bile bunu karşındakine belli etmeyip onu üzmemek ki senin ki kusur bile değil. Bence kendine güven hiç sorun etme doğru insanı seçmeye çalış😉

Canım benim de aynı şekilde ve evlenmeden çok takiyordum gerçekten ama eşim hiç takmadi bu durumu asla sorun olmadı. Bunun yanında ben kremlerle çözüm bulamamıştım ama doktorlar ufak bir operasyonla açıyorlar rengini ve bir kaç saate normal hayata donuyorsun kimse anlamaz bile takma kafana bu kadar

lazer epilasyon yaptırdığında koyuluk gidiyor. benim koltuk altım simsiyahtı kıllar azaldıkca beyazladı. şimdi genital için lazere gideceğim hem kıllar gider hem rengi açılır

X