Vajina mantarım var akıntım çok fazla

kumralice26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
13
4
6
Yarın eczaneye gideceğim reçetesiz fitil krem hap ne alabilirim şiddetle tavsiye ettiğiniz ne var, korona virüsü nedeniyle mantıklı bulmuyorum, bu olaylardan sonra eger gecmezse gideceğim hastaneye
Akıntı yanma ve iliskime de zarar veriyor acı veriyor artık :S kızlar isim verirmisiniz ilacın yarın dışarıya çıkınca alabilcegim. Su illetden kurtulayım bol bol dua ederim size o derece bıktım

Kuzum ben kullandım yakın zamanlarda geçen ay. Mixovul fitil ve travacort krem kullandım. Arkadaşım zolaks diye bir ilaç kullanmıştı o da çok faydalıymış. Çok fayda etti ama fitili düzgün yapmalısın.bir hafta sonra şikayetlerin tamamen geçiyor. Bir hafta ilişkiye girmeyin fitili gece yatarken itebildiğin kadar sok içeri ve sık bıraz kendini. Mesanen boş olsun yaparken. İnan çok faydası olacak

Mixovul fitil ve travazol krem alabilirsin. Fitili yatmadan once itebildigin kadar iceri it. Gecmis olsun

Peki reçetesiz veriyorlarmi kuzum ya

öncelikle geçmiş olsun benim de aynı sorunum var arada sırada alevleniyor zamanında doktora da gittim zolax verdi bana bir de travocort krem verdi daha birkaç gün önce gene alevlendi zolax içtim kremi de sürdüm çok rahatladım eğer daha evvel doktora gittiyseniz aynı ilaçları gene kullanabilirsiniz doktora gitmeyi ben de düşündüm ama coronadan dolayı hastaneler çok riskli ortamlar olduğu için gitmeyi tercih etmedim eğer geçmeseydi mecburen gidecektim artık

benim de arada olur ama hic ilac kullanacak kadar ilerlemedi cok sukur. 1 hafta esinden uzak dur cunku ona da gecmis olabilir. Bu yuzden surekli yineliyodur kendini. Ic camasirini gun icinde surekli degistir yikananlari utule. Kokusuz gunluk ped veya pecete kullan islak nemli kalmasin. Kasindikca haldir huldur kasima

Mixovil fitille travacort krem aldim eczaneden bakalim aksamdan itibaren kullanmaya baslayacagim.. birde azosilin dedim başta recetesiz veremiyoruz dedi onu vermedi

Hahahaha kasinti yok canim ya ama cok fazla akinti ve yanma var

Şom agzımı açtım ya bir kaç güne çekerim ceremesini umarm gecer su illet ya iliskime de zarar veriyor resmen acitiyor
Oyle bacim. kasininca daha kotu. Kasiniyo ama aciyo ama kasimaktan da vazgecemiyosun ama kasidikca daha cok aciyo. Amalar bir kisir dongu halini aliyo adamdan az uzak dur bari de iyilessin azicik

Oyle bacim. kasininca daha kotu. Kasiniyo ama aciyo ama kasimaktan da vazgecemiyosun ama kasidikca daha cok aciyo. Amalar bir kisir dongu halini aliyo adamdan az uzak dur bari de iyilessin azicik
Hahahaa Kaşıntı sorunum vardi eczane recetesiz verir diye tahmin ediyorum aklınızda bulunsun DELODAY diye hap var minik bisey o kaşıntı gideriyor. Bir aralar antibiyotik bana kaşıntı falan yapmıştı ozaman yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…