Vajina kanalinda siğil

Shakespeareinlove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
1
1
30
Merhaba, 25 yasindayim ve dış genital bolgede bir tane bile olmamasına rağmen içeride vajina kanalında üst duvarda belli belirsiz çok ama çok küçük sadece parmak ucuyla anlaşılacak sigil diye tahmin ettiğim bir kabarcik var, bu arada servikse yani rahim ağzına çok yakın duruyor, doktora gidip smear testi isteyecegim ama kaç gunde çıkar bilmiyorum, hpv den ve rahim ağzı kanserinden korkuyorum, bu konu hakkinda bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.

Merhaba, 25 yasindayim ve dış genital bolgede bir tane bile olmamasına rağmen içeride vajina kanalında üst duvarda belli belirsiz çok ama çok küçük sadece parmak ucuyla anlaşılacak sigil diye tahmin ettiğim bir kabarcik var, bu arada servikse yani rahim ağzına çok yakın duruyor, doktora gidip smear testi isteyecegim ama kaç gunde çıkar bilmiyorum, hpv den ve rahim ağzı kanserinden korkuyorum, bu konu hakkinda bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.
Özele giderseniz kültür 2 güne, smear de genelde 1 haftaya çıkıyor. Hemen korkmayın bi sakin olun. Ama gidin bir an önce doktora ertelemeyin. Hpv ve kanser erken teşhis için Ketem’e de gidiliyor diye biliyorum bi sorun onu da. İlişkiden de uzak durun bu süreçte. İnternetten çok fazla bir şey okumayın o yazılar insanın psikolojisini bozuyor sadece. O yüzden hemen korkuya kapılmayın direk doktorunuza gidin tahlilleri yaptırın ve ondan bilgi alın. Doktorunuzdan memnun kalmazsanız başka doktora gidin ya da maddi sıkıntınız yoksa direk bi laboratuvara gidip de test yaptırabilirsiniz. Laboratuvar daha detaylı bakıyor her şeye. Geçmiş olsun 🙏🏻

ayağımda kocaman siğillerim vardı evet sizinkinden farklı ama iyi gelir diye düşünüyorum.1 seneye yakın kriyoterapi görüyorum ve bitmedi evet baya küçüldü bu trdavinin yanında aleovera kullandım doğal ama çicek aldıö ve yapraklarını kopararak sürdüm. Siğillerim kayboldu siyah noktaları geri çekilmeye başladı çok faydasını gördüm.

X